ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

újra morgó

2011.06.01. 08:17 csavarhuzo77

két héten belül másodszor voltunk az öreg morgóban. lassan promóciós bloggá lépek elő morgóügyben, pedig nem fizetnek egy árva vasat sem. egyszerűen jó a hely. már eleve a börzsöny lábainál jó étteremnek lenni. ráadásul párosul hozzá egy okos tulaj, aki nem az első hónapban akar meggazdagodni (vagy akar, de fontosabb, hogy jövőre, évek múlva is menő hely legyen az étterme). olyan étlap, amiről bárki tud választani. egy oldalon keresztül csak tálak 2 és négyszemélyes kiadásban. na most én nagy étkű vagyok, de egy "négyes" szerintem is elég akár hat embernek is. aztán ott a grillterasz. ezt nem nagyon kell ecsetelni. hal, vad, szárnyas, zöldség, sajt, minden, amit grillezni érdemes. hiszen ez most úgyis menő. és van pizza is. ezt én mondjuk nem értem. illetve értem, ha akarom, de nem akarom. sosem fogtam fel, mikor az edzőtáboros/nyaralásos/iskolás éttermi kajálásokkor valaki  pizzát rendel. imádom a pizzát, de abban mi a nagyszerű, ha a grillterasz mellett pizzázunk.

vissza a morgóhoz. most hétvégén a plusz ajándék az ingyen kávé volt. valójában ez semmi. lefőznek pár litert és mindenki ihat. ettől nem lesznek szegényebbek, nyilvánvalóan bele van kalkulálva az árba, de a gesztus jólesik. meg a távozáskor kapott ajándékok is. ami ráadásul, szűkös keretből ugyan, de választható. ez is egy kis plusz. neki leginkább a gondolat volt, ami "kiadást" jelentett, de mégis nagyon jó szájízzel távozik a vendég.

és, ami külön bekezdést érdemel, az a mellékhelyiség. tiszta. igen, ez egy külön mondat, ismerve olyan helyeket, ahol ez már az extra kategória. és igényes. retró táblára írva figyelmeztetnek, hogy ne legyünk nagyképűek, lépjünk egyet a piszoár felé. vicces, majdnem bepisilő figura jelzi, melyik a férfinem ajtaja (gondolom, a női is hasonló). cukorka az előtérben, kézkrém, tisztítókendő, stb. minden, amit a hollywoodi filmek menő slozijaiban látunk.

és kedvesek. nem is olyan bonyolult ez a vendéglátósdi. lehet, hogy csak a várost kell elhagyni hozzá?

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr422947871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása