ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

kütyüparádé

2013.08.31. 12:53 csavarhuzo77

jó munka, jó fizetés, több értelmetlen kiadás. de tényleg. elkezdtem összeszámolni a kütyüket, amiket használok, vagy legalábbis birtokolok. jöhet a "naugye" azoktól, akik már többször a fejemhez vágták, minek ennyi vacak.

van ugye telefonom. sgs3 az első számú. legalábbis míg nem lesz más. ebben van a sim-kártya, amin a többség hív. van egy sgs2 is, ebben a flottás kártya van, kéne bele egy jobb akku, mert rendszerint le van merülve, mikor épp kellene. van azután egy htc is. ez lenne a flotás, csak az s2-est jobban szeretem, így azt használom inkább. és a fiók mélyén még pár régebbi darab, amolyan kiállítási tételek (nokia1611, működő állapotban például).

na most a telefonok a kapcsolattartásra valók elsősorban. ezeken telefonálok, sms-t küldök, twittelek, és facebookolok a legtöbbet. továbbá használom a fényképezőt is rendszeresen, mert szeretem a fényképeket és ugye az a legjobb fényképező, ami éppen kéznél van. mellesleg, az s3 egészen jó minőségű fotókat készít. fotoblogra, instagramra tökéletesek ez nem is kérdéses.

nos körülbelül ezek a telefonok. azért csak körülbelül, mert van még egy táblagép. tulajdonképpen a telefon nagy testvére. funkciójában is. a netezés kényelmesebb rajta, nagyobb a kijelző, nem kell hunyorogni. a twitter, tumbler bejegyzések is könnyebben mennek. hosszabb utakon videózok is, mer egy-egy sorozatot még munkába menet is lehet nézni.

természetesen egy ekkora bejegyzés, mint ez, nem menne táblagépen, vagy legalábbis kényelmetlen lenne. ráadásul azt hiszem nem is megy a blog pont hu bejegyzés mobil platformról (gépház vette?). éppen ezért van egy laptopom is. asztali gép nincs, nem tartom szükségesnek, egyrészt van a munkahelyemen, másrészt a laptop ugyanaz, csak hordozható, persze tudom, hogy ez valahogy gyorsabban avul el, nincs mindenféle belső szerv csere, stb. de néhány évente le kell cserélni.

van tévé is persze, mert kell, hiszen valamin kell nézni a meccseket. lapos, lassacskán csere érett, de igyekszem magam legalább itt visszafogni. a házimozit pedig jár hozzá manapság szinte. ez már jónéhány éves, ennek ellenére nem tervezem cserélni, szóval újabb terület, ahol önmegtartóztatást gyakorlok. ha már hangzás és látvány, nemrégiben vettem egy aktív hangfalpárt, és egy keverő is van már egy ideje. ez csak amolyan legyen már ilyen is szintű kütyü. szépen szól, zenét inkább ezen kell hallgatni, semmint házimozin.

és vissza majdnem az elejére. fényképező. nagyon rég óta megvan a fényképezőm. pentax k200d. természetesen DSLR, mert imádok fényképezni, és az tükörreflexessel az igazi, még akkor is, ha ugye az a legjobb gép, ami épp kéznél van. mindenesetre a fényképezőt imádom. bár már öregecske, egy nagygenerál ráférne mindenképpen. és mostanság kacérkodok is egy második gépvázzal. egy pentax k-5 vagy k-50 a kinézett példány, de ugye nem adják ingyen, úgyhogy még egy kicsit várni kell vele.

és végül a legújabb szerzemény, egy kamera. kicsi akciókamera, víz, por, ütés, stb álló kütyü. erről még sokat nem lehet mondani, mert nem használtam semmire, de talán következő posztnak megfelelnek az első benyomások.

visszaolvastam és végtelenül sznob lett ez a poszt. de marad. és nem vagyok sznob.én

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr495486036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása