ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

helyzetjelentés

2013.04.13. 14:11 csavarhuzo77

na most akkor a megkezdett témákat legalább fejezzem be, mert mégiscsak úgy illendő. egyrészt van ugye a lakás kérdés. nos befejeződött a mostani szakasza a munkálatoknak. azért így fogalmazok, mert van még helyiség, amire ráférne a felújítás, de az már egy másik projekt lesz. a konyha kész tehát, még fénykép nincs, de ha lesz, majd publikálom, hogy legyen összehasonlítás. mindeközben az ágyam is lecserélődött, amivel azóta sem tudok betelni, pedig az előző se volt rossz. a mostanival ráadásul egy csomó teret nyertem. na meg persze a szoba átrendezésével is besegítettem ebbe.

de a konyhára visszatérve, kimondottan meg vagyok elégedve az új elrendezéssel. nem akarom magam dicsérni, de ebben az esetben kénytelen vagyok. igaz persze, hogy egy lakótelepi konyha elrendezésében azért sok variáció nincsen. mindenesetre szeretek kijárni. nem kell küzdelmet folytatni az elemekkel, ha valamit csinál az ember, elő lehet készülni. nem kell folyamatos pakolásban lenni, hogy egy kaja elkészüljön.

no és a másik téma, a munkahelyem. kimondták az áment, megy mindenki a levesbe. ez persze nem meglepetés, az előzményeket leírtam. csak az ideje volt kérdéses. sok-sok ember sorsát hosszú időre megpecsételi ez a döntés. érthető ugyan, ha nem megy egy cég, akkor lépni kell és sajnos ez is egy logikus lépés. de hogy valójában mennyire megy vagy nem megy, azt azért nem ilyen egyszerű átlátni. sokat lehetne ezen értekezni, de ezt talán egy másik alkalommal.

viszont az emberek, akik most az utcára kerülnek megérdemelnek pár mondatot. mikor ítéletet hirdettek, felvázolták, milyen folytatás várhat az érintettekre. felajánlottak pár munkahelyet dunaújvárosban. ez látszólag egy nagyon jó dolog, de egyrészt az azért odébb van, másrészt, mint megtudtam, olyan helyeket is felajánlottak, ahol jelen pillanatban dolgozik valaki. tehát konkrétan, ha elfogadja egy lőrinci dolgozó a helyet, akkor egyet újvárosban lapátra tesznek. másik út az acél alapítványba történő átlépés, amit nem sokan fogadtak el, ha jól tudom, mert bár az alapítvány keres munkát, próbál elhelyezni, és addig is állja a korábbi fizetés jelentős részét, de cserébe a munkaviszony "újraindul", így aki több hónapos végkielégítésre jogosult, az erről azonnal le is mondhat. harmadik út pedig természetesen a felmondás.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr895220919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása