ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

van még mit nni

2008.06.14. 14:04 csavarhuzo77

megmondtam előre. még nrancsszínű pólót is vettem. mi (mert most akkor én is holland vagyok) simán oktatjuk európát. szegény gallok sírnak az olaszok vállán. végül majd románia továbbjut. ez modjuk nem lenne jó. de tényleg nem semmi, hogy a két vébédöntős 7-1 re maradt alul. most persze már mindenki megszakértette, hogy mi lesz a harmadik körben, csak éppen a hollandokat nem kérdezte meg senki, úgyhogy még bármi is lehet. mivel az egy sárgáka eltörlik, de a másodikat kapók eltiltódnak. azt hiszem. tehát - ha valóban így van - a sárgások kihagyják a meccset. gondolom a kisebb sérüléssel bajlódók is. de a kit akar hollandia továbbjuttatni kérdés szerintem hülyeség. egyrészt nem hiszem, hogy olyan gondolataik lennének, hogy nem akarnak magukkal vinni valakit. főként, mert csak az lenne biztos, hogy romániát viszik, ha kikapnak. viszont a románok nem kaptak ki egyik ellentől sem. na de mindegy is. lényeg, hogy tegnap hollandia továbbjutott.

amire majd még kíváncsi leszek, hogy ki fog fújni az egyenes kieséses szakaszban. mert tegnap is jutott bírói tévedés. de hagyjuk a múltat, jöjjön a dicső jövő. ma spanyol és svéd hadak küzdeek délután. mikor spanyolországban jártam, mást se láttam, mint a san miguel sör reklámját. vagyis nyilván abból ott van dögivel, tehát a nemzetükért annyira szorító matadorok azt ihatnának. csak korántsem biztos, hogy a svéd vikingek nem babrálnak ki velük. zlatanék elg jók voltak eddig, úgyhogy ez jó meccs lesz. lesz alkalunk spendrupsot inni. vagy más svéd sört. ha mégis a jól bevált holland fajtáknál maradnánk, amihez ráadásul nem is kell az ikeába mennünk, akkor a heineken zöld nyitófüleit a kiváló játékvezetői ítéletek nyomán tépjük le.

este már kellően megalapozva várjuk a görög-oroszt. rosetti sporttárssal, aki olasz. kezdjük innen. tegnap kellő segítséget kaptunk gergőtől, így tudjuk, birra morettit kell kérnünk, mikor nikopolidszt idő előtt fürdeni küldi. az összecsapó válogatottak kedvéért peig ma térjünk vissza a rövidekre, mert a jó orosz vodka - görög metaxa összecsapás sokkal jobbnak ígérkezik mint e nemzetek söreinek mérkőzése. valaki melesleg orosz és görög sörökről is dobhatna kommentet.

amúgy a saját alkohol eb holland győzelemre áll, mert a résztvevők közül eddig heinekent ittam a legtöbbet. bárlecsúszott már némi sangria is. nem is lenne rossz egy holland-spnyol döntő.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr45520055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csibike · http://csibike.blogol.hu 2008.06.16. 21:01:27

A bírói felhozatal katasztrófa...
süti beállítások módosítása