ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

a nagy konyhaprojekt

2013.02.21. 16:26 csavarhuzo77

mivel, mint írtam korábban, rengeteg szabadidőm keletkezett a munkahelyem körüli hercehurca miatt, most van egy kis időm az itthoni dolgokra. anyám időközben nyugdíjassá vált (válik - folyamatban), neki is vannak igényei. és a friss nyugdíjas valamint (az átmeneti) munkanélküli olyan pénz és idő szufficittel (mennyire művelt vagyok!) rendelkezik, ami a lehetőségeket is némileg nagyobb tárházát nyitják meg, belevágtunk. első kőrben a házgyári konyha esik áldozatul. gyakorlatilag ez a főprojekt, de ki tudja, mi lesz, ha ez jól sikerül. nekem pedig itt a blogom, amit csak héba-hóba használok, ezért, ha senki másnak, hát magamnak elkészítem a lakás részeinek memoárját.

a talán túlzottan kacifántos bevezető után nézzük a tényeket. első lépésként megvolt az elhatározás, majd a forrást is előteremtettük. ezek után jöhetett a tervezés. aki járt már magyarországi panelben, az tudja, hogy a lehetőségek nem túl nagyok. nos erre a kevesebb, mint 6 négyzetméterre nem nagyon lehet álmodni csodakonyhát, de a jelenleginél azért van feljebb. viszonylag hamar megalkottam az elképzelést, aminek anyám nagyon örvendezett, ez már sikernek számít. innen egyenes út vezetett a bútorkészítőhöz, mert valakinek ezt le is kell gyártani. a tervek pontosíttattak, színek és anyagok is kitalálódtak, majd egymás tenyerébe csaptunk (mi jelentős összeggel a markunkban) és nyélbe ütöttük az üzletet. azért, ha valaki mégis olvasná, azoknak megsúgom, nem csillivilli milliós konyhára kell gondolni. olcsó, szerény konyhácska. nem milliók, csak cirka 200-250 ezer magyar forint ráfordításából születik majd a vacsorák szülőszobája.

ezek után haza és el kellett kezdeni a 35 év alatt felhalmozott lomokat kiválogatni. és ezzel egy időben a házgyári bútorokat is le kell bontani. ez az első lépés. és ez félig kész. figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas kép következik!

nos így állunk most. ideiglenes megoldásokkal, lassan fogyó csempékkel és vállalhatatlan falakkal. ha előrehaladtunk, szólok!

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr295096750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása