ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

ez már az ivós poszt - update

2008.06.12. 18:02 csavarhuzo77

ennek a posztnak a megjelenését rendesen kicentiztem, de így jött össze. szóval, horvát német összecsapással kezdünk délután. a németek kapcsán azonnal eszünkbe ötlenek a müncheni sörfesztiválok. nyilván caló, hogy, ha lehmann véletlenül megállít egy kapujára tartó lövést és nem lepkázik, akkor minden valamire való német(szurkoló) legurít egy krigli sört. hisz, aki német, annak már az oviban is söröskorsó a jele. még a sörgyártás törvénye is a híres német tisztasági törvény. én mondjuk beck's-et kortyolnék.

nem ilyen egyszerű a kérdés, ha esetleg a németek mai ellenfelei a horvátok szereznek gólt, akkor egy travaricat hörpintsünk. ehhez a fűszeres horvát páleszhez sok-sok fügét illik fogyasztani!

de bleeckere iménti gyönyörűen elactivitizett sorozatos sárgalapokért adott sárgalapjáról eszembe jutott, hogy nem emlékeztünk meg a belga játékvezetőről. nos, az iménti produkciója annyira meghatott, hogy azon nyomban egy üveg leffe irányába nyúltam. ez az a belga sör, amire egy ismerősöm egyszer azt találta mondani, ez az, amit receptre adnak. nem tudom, hogy a minősége, vagy az ára miatt mondotta, de mindkettőre illik a mondat.

mivel a sors és a röplabda szövetség úgy gondolta, a két meccs között mehetek egy harmadikra. ez mondjuk röplabda lesz. úgy döntöttem a csajoknak 40 percük van a három győztes szet lejátszására, mert bármi is legyen az eredmény a sógorok esti meccsét meglesem. ott majd ihatok a már felemlegetett stoh 80-as rumból, ha meglepnék a lengyel kartársakat. ha nem így alakulna, akkor gyógyszerként lengyel vodkát fogyasztunk a házigazda kiesésére. az italnet idevonatkozó írása szerint már a 16. században nemzeti italként tekintettek a fehér párlatra.

ami azonban a legvalószínűbb, hogy az őshaza, anglia remek játékvezetői miatt fogunk berúgni. ha ugyanis howard webb sporttárs hasonlóan látja el a feladatát, mint annak idején poll kolléga, akkor a rengeteg jófajta angol sör valamelyikéből igyunk egy pinttel. ezt jobb helyen ale névvel illetik. én, már csak a szurkolói identitásom miatt is a newcastle brown ale mellé tenném le a voksom.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr25516967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása