ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

upc és egyéb állatfajták...

2012.01.19. 13:47 csavarhuzo77

...avagy az ügyfélszolgálaton van élet a halál után.

de tényleg. upc előfizető vagyok. vagy vagyunk vagy mi. tudom, éppen elég baj az nekünk. de nem kell engem meggyőzni, hogy drágán szar. tudom magamtól is. csak mazochista vagyok. lényeg, hogy egykor le akartuk mondani. akkor derült ki, hogy ez jó, mert akkor akár olcsóbb is lehet. lett is. és azóta rendszeresen megtámadnak mindenféle kihagyhatatlan ajánlattal. így volt ez a múlt héten is. csodás és kihagyhatatlan ajánlatukat azért is elfogadtam, mert a médiaboxom amúgy sosem lenne 100 százalékos. állítólag a tv zavarja. ez aztán a LOL. lényeg, hogy időpontot is ajánlott a nehezen olvasó, de roppant lelkes hölgy. egyértelműen bankók lebegtek a szeme előtt a sikeres üzletkötés okán. tegnap 1330 és 1630 közöttre ígérte a mindent beüzemelő embert. nem jöt.

ma fel is hívtam a drága szolgáltatót. ööö..izé...ööö, ja itt nincs is rögzítve. de látom, mi nincs! és pont olyan doboz amúgy sincs, mit is akar? na kb ezzel a magyarázattal baszott fel idegileg nyugtatott meg a második ember, akivel hosszas adategyeztetés után és a probléma részletes elmagyarázása után kommunikáltam. akkor most ő ismét rögzíti. és újabb időpontot kínál. mondom neki: ember, nem lesz jó, mert tegnap is ezért voltam szabadságon!!! akkor kihozza a futár ingyéé. (csak legyek otthon, amikor hozza és fizessem ki a régi doboz visszaszállításának árát. hű de ingyen van, hű de nem kell ráérni...)

na jó, akkor jövő hét elején hozná a futár azt a médiaboxot, ami amúgy csak jövő hét végén lesz. mondom hogy is van ez??? ja, tényleg, akkor a hét végefelé? jó, de ne futár hozza, mert nem postázgatok. hozza csak a technikus 1300 hufért. jó, melyik nap? legyen csütörtök, ha akkor már lesz varázsdoboz. oké. én háromtól ötig ráérek. jó, akkor beírom félkettőtőlfélötig. (hüJe, háromtól ötig baszod!!!)

nem sikerült megérteni, hogy ők baszták el, nem alkuszom. jött a javaslat. akkor beírom, és ha kiderül, hogy nem jó, szóljon már ide. ÉÉÉÉÉÉÉN? mit szedsz anyám? ti szóltatok? akkor meg miről beszélünk? na írj, amit akarsz, én három és öt között fogadom a csókát. ha nem jön csomagolhattok és vihetitek az összes szarotokat.

majd megírom mi lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr1003590042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása