ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

superbowl-night

2009.02.02. 08:15 csavarhuzo77

azért ezeknek a sokszor elátkozott amcsiknak jó! hogy pontosan mennyire, azt még nem tudom, mert szombat este ért haza kedves barátom az egyéves tengerentúli száműzetésből, de az tuti, hogy jó nekik. mindig mondjuk, hogy az óceánokon túli (innen nézve nem túl, hanem óceánon innen) dolgokról halvány fi fogalmuk sincs, meg amúgy is, náluk az egyetemi diploma, a mi középiskolai 10. osztály szintje. háborúznak állandóan és kövérek és drogosok, meg egyebek. és nincs náluk pálika sem!!!

de azért sok mindent nagyon jól tudnak. például ott a showbiznisz és a sport. ez náluk forr egybe igazán. és nagyon tudom irígyelni tölük a superbowlt, vagy éppen az nhl-t. most épp az előbbit. persze ma már itthon is végignézhettem, akár két csatornán is, de más. egyrészt, nekem ez így akkor ért véget, mikor készülődni kellett munkába, meg így esélyem sincs kimenni a helyszínre. illetve sokkal kisebb, mint helyi lakosként.

úgyhogy most ott tartunk, hogy nem aludtam egy szemhunyásnyit sem, mert tojáslabdás sportot kellett bámulnom. super bowl Pictures, Images and Photos. na jó nem kellett, de már pár éve megnézem, és így volt ez most is. igaz, "csak" hárman voltunk (egészen őszintén a végére egyedül maradtam), de jó volt. a tavalyihoz hasonlóan az utolsó percben még fordult az eredmény, szóval végig izgalmas volt. sajnos nem a kis pintyek nyertek, úgyhogy hiába szurkoltam nekik ezen az estén, de azért nem volt rossz buli. kíváncsi lennék, hogy csinálják, hogy mindig élvezetes legyen az utolsó pillanat is. és hogy építnek a nagyszünetre egy hatalmas színpadot, hogy ott lezavarjanak egy nagyzenekaros élő koncertet (most éppen bruce springsteen), és hogy tűntetik el olyan gyorsan utána. és még sok mindenre kíváncsi vagyok.

például, hogy miként élem túl a mai munkanapot elalvás nélkül...

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr98917539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása