ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

60 mrd más-más szemszögből

2008.04.02. 13:27 csavarhuzo77

olvasgattam az index.hu-t és érdekes dolgot véltem felfedezni. rövid ideig egymás mellett szerepelt két cikk. az egyik hasábban arról harsogott a főcím, hogy roman abramovics cselszki tulaj meg gazdag vasgyáras hatvan milliárdért vett egy csónakot. a mellette lévő oszlopban ugyanez az összeg szerepelt, csak épp arról szólt a cikk, hogy ennyit ad az állam pluszban sztrádaépítésre. ez bizony elég lesújtó. (így kell ezt írni?) mi kis szegény országunk megpályázott valami eu pénzt, hogy építsük a pályát, de nem gyün a lé, ezért kölcsönzünk magunknak, majd visszaadjuk később. így ha nem is gyorsan, de centiről, centire épülnek a sztrádáink. az emnullás is biztos elkészül egyszer. ugyanakkor abramovics úr olthatatlan szükségét érezte, hogy vegyen egy hobbicsónakot. ugyanennyiért. és mivel ez neki már a negyedik - igaz, a legnagyobb a flottában és a világon is a kategóriájában -, gyanítom, nem utolsó összekuporgatott rubeljeit fontjait áldozta e nemes célra.

elgondolkodtatott kicsit a helyzet. arra jutottam, mégiscsak ki kellene jutni a béelbe egy magyar csapatnak. mondjuk most majd a fradi a még senki által nem látott sok talicskányi zsetonból kijut. igaz, előbb meg kéne nyerni a selejtező köröket. oda meg az enbéegy megnyerésén keresztül vezet az út, viszont ahhoz előbb a másodosztályból kellene feljutni, de ezt a kecskemét meg a szolnok nem nézi jó szemmel. és talán addigra már a magyar bajnok csak az uefa kupában indulhat. na de le a pesszimizmussal! ki köll jutni. (mehet még az irdatlan pénzért erősítő újpest is, csak azok meg pont olyan impotens focit játszanak, mint a zöld sasfiókák. (mtk ugye nem szeret bajnokságot nyerni, debrencen évről évre gyengébb, stb)

de térjünk vissza a témához. kijutni a sampionok ligájába (sípos jános után szabadon), ott összekerülni a londoni kékekkel és lezárni a repteret. (mondjuk akkor készül a gyorsvasút, ami miatt a légiforgalom nem mehet. höhö!) és akkor bécsből jön a cselszki. abramovics úr lássa, hogy nem jó a zút, oszt zsebből ad egy jachtnyi pénzt, hogy rakják le, mire vége a meccsnek. és lesz szép út nekünk.

ugye milyen jó ötlet?

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr34407908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása