ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

boldog születésnapot! / fontos hírek pidinek

2007.09.19. 13:53 csavarhuzo77

a nap legjobb híre, hogy 30 éves (pont mint én, ez nem lehet véletlen!) a kettőspont és a zárójel. már hogy így együtt. prof scott fahlmann, a pittsburghi egyetemi tanár harminc éve írta először le így: :) mindezt most olvastam az indexen. ez mindenképp örömteli! és azóta hogy elfajzott!

 

találtam sok más hírt is. rendkívül érdekes egytől-egyig. például lola abbahagyja az éneklést. mi jöhet még, mi tragédia érheti az emberiséget ezek után?! de tényleg. szerencsére "csak" az érettségi miatt, tehát később még akár folytathatja is. megjegyzem, nyáron a strandröpik alatt volt szerencsém a kisasszonyhoz. ő, mint fellépő, én, mint szervező. ráadásul egy másik srác egy suliba jár vele. hogy fogalmazzak, hogy ne sértsek meg senkit? lényeg, hogy a sztárhölgy nem szereti, ha közel megy a fotós. (ugyan mit gondol, helikopterből fényképezik?) pedig pici, tehát messziről nem látszik. ja és az iskola amibe jár (mint magántanuló, ha jól emlékszem), az finoman szólva sem a legkeményebb gimnázium szerte kis hazánkban. ettől persze érettségizni kell. és nem mehet a kemény munka a tanulás rovására. érdekes sztori volt vele kapcsolatban a röpin, ami most ugrott be. érem, kupa, díj stb átadás volt épp. közvetlenül előtte a koncert, amin énekelt fellépett. (minden állomáson így ment ez.) majd a főszervezők egyike, aki a díjátadást levezényelte, jó fej módon azt mondta: "a díjak átadásában segít lola". bele a nép közé a hangátvivő berendezésen. erre lola felmérve, hogy egy csomó sportoló pasi a díjazott, akik nyilván ott ennyi ember előtt majd még puszit is akarnak, annyit mondott: "ezt nem mondod, dehogy is'" ezt kissé emelt macska szerű hangon. persze kihallatszott, mert nem voltunk messze és a mikrofon is be volt kapcsolva. erre a szervező hölgy derűs arccal: "dehogynem!" így lola átadta. most meg tanul. van mit.

másik nagy sztárunk, mit másik, a legnagyobb, az egyetlen, az univerzum győzije lemondott a kölkökről. a szívem szakad az önzetlenségébe. hát tudja mi köll a pujának! a szerető beja asszony! istenem, már szinte meghatódtam, mikor a velvet írásában olvastam a további forrást. blikk.hu. akkor tehát mégsem. vagy mégis, mert sem az újság, sem a SZTÁR ÚR nem arról híres, hogy justicina, az igazságos szobra rájuk hajazna. tehát gyakorlatilag semmi nem történt, de rittyent belőle egy cikk.

de olvastam tudós dolgokról is. például azurák csaba a naplóban (vagy máshol), arról beszélgetett egy nyelvész proffal, hogy mik az öszödi beszéd nyelvészeti hatásai!!! ezen eddig én nem gondolkodtam, de most majd megteszem. fontos kérdés lehet ez a jövőre nézvést!

levezetésnek elolvastam még azt a fontos statisztikát, amit léderer ákos (sportklub) bizonyosan fel fog tudni használni a labdarúgó közvetítésekben. arról van szó, hogy az USA lakosságának a tavlyi 77%-kal szemben idén már csak 71 %-a mos kezet nyilvános wc használata után. érdekes adat.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr55170321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pidi 2007.09.19. 14:15:19

Nagyon szépen köszönöm csavi drága ezeket a fontos híreket, információkat x))) Győzikéről azt is olvastam tegnap, hogy van szíve, ugyanis befogadná bejárónőnek Beja asszonyt leendő új otthonába. Csodálatos!

ps.: :-)

Smilodon 2007.09.19. 22:18:24

Mi az a lola..?
süti beállítások módosítása