ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

rohanás itt, rohanás ott

2007.09.07. 12:39 csavarhuzo77

george f. hemingway sofőrrel jár meccsre. aki tudja, hogy az illető úriember egykoron a bon-bon hemingway lánc tulajdonosa volt (míg nyolcvan üzletét el nem adta), most pedig a kispes-honvéd fc-be fekteti milliárdjai egy részét, az ezen a híren talán átfutna. de ha hozzáteszem azt is, hogy nem mint tulajdonos, hanem, mint a budapesti labdarúgó szövetség játékvezetője, akkor már érdekesebb a dolog. nos így van. szabó úr 40 éve vezet meccseket. megszállott. vezetett itthon, meg másik, választott otthonában is. (usa) továbbá kínában és mexikóban. a játékvezetői díjat nem veszi fel. azt a két asszisztensének adja.

mindezeket tegnap a játékvezetői teszten tudtam meg. nem tőle. nem volt ott. mesélték. a futás utáni kötelező sörözés alkalmával. egyre nagyobb a társaság, amelyik összegyűlik ilyenkor. pedig emlékszem, volt, hogy csak ketten voltunk ng sportkollégával.

ebből ki is derült, hogy a tegnapi napom teszt-kocogással tellt. illetve ez így kissé túlzás, mert napközben ugye dolgoztam, aztán hazamentem utána volt a futkorászás, és utána még egy sörözés is belefért. annak bele kell férni. úgyhogy kissé zsúfolt volt a program, de ez meg sem lep.

most röviden ennyi. meghúzódott a vádlim, tehát nincs kedvem írni. remélem nem átlátszó a kifogás...)

mégsem! szávay ági! sok buta sportról megemlékeztem itt, aztán a nagyjaink meg lemaradnak. itt van végre valaki (talma mellett, aki ismét nem rossz!!!), aki igaz világsztárrá nőheti ki magát. mert valljuk be nem sok világklasszis sportolónk van. Miben vagyunk mi a világelitben. vízilabda. kétségtelen, de a világ országaiból ez a sportág sajnos csak 25-ben ismert annyira, hogy tudják róla, medencében játszák. kajak-kenu. na ez picit több felé ismert, mégsem innen kerülnek ki az igazi sztársportolók. persze nem baj, ha nem ők szolgáltatják a bulvárhíreket, de azért a lapátos sportolókat inkább ennek a sportágnak a rajongói ismerik, szemben a kosár, foci, amerikai foci, atlétika, stb sportágakkal. szóval azokról beszélek, amik valóban nagy nyilvánosságot kapnak. úgyhogy most örülök. szávay végre letette a névjegyét, hogy ilyen közhelyszerű hasonlattal éljek. meg letette talma is, igaz kicsit régebben, de halad tovább azon az úton. jó lenne, ha bodroginak is kiszaladna egy eredmény a hétvégi időfutamon. hajrá lányok-fiúk!

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr79159539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása