ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

műszaki hiba

2011.05.25. 08:30 csavarhuzo77

mostanság eléggé kiakaszt a telenor töketlenkedése a 3g-vel. hol van, hol nincs. pénteken garantáltan elmegy a térerő, helyenként csak pillanatokra szakadozik. olvasgattam mindenfelé, hogy más is szív vele. egyben bízom: ez valami rettenet komoly fejlesztés szükséges velejárója, amitől majd minden szép és gördülékeny lesz. persze tudom, ez naív hozzáállás, de jobbat nem tudok. (nem, nem akarok szolgáltatót váltani!)

de ha már itt tartunk, akkor lássuk miben is akadályoz meg a sok technikai zűr. szóval reggel, mint átlagember, a telefonomra ébredek. (csak sokkal korábban, mint az átlag) aztán, mint jó telefonbu... kezembe is veszem és megállapítom, hogy milyen remek időjárás lesz ma, és hogy az éjjel mi történt a közösségi létben. a kávét nem hozza be, így sajnos ezt nem tudom elvégeztetni vele, de mire a buszmegállóba érek, már be is csekkorok foursqare-en, hogy más is lássa elindult a nap. a metróutat általában átalszom, míg a telefonról szól a zene a fülembe. kivéve, ha roppant fontos e-mailt vártam, mert akkor rápillantok a tengernyi e-mail fiókomra.

a munkahelyem akár a harmadik, negyedik 4sq (foursqare) check-in-t is jelentheti. munkahelyen aztán a laptopba be a mobilnetet és hírek ezerrel. néha persze dolgozom is, mert nincs jobb dolgom éppen. valamikor délelőtt körbesétálok a gyárban, hogy megnézzem mi zajlik szerte. épp remek alkalom arra, hogy a telefonon rápillantsak a facebookra. ha semmi érdekes, akkor még egy hogyvolt is beleférhet, mert nincs mókásabb, mint zsinórtangás hányásról olvasni sixx elővezetésében. és persze a blogok, amiket olvasok. van belőlük nem kevés (külön posztot érdemel!) és változik az összetétel.

ebédidőben általában kilátogatunk a helyi kifőzdébe, ahol egyébként kimondottan jól főznek. persze ide is be kell csekkolni. ha sor van, akkor rápillantok a tumblr-re is. lassan aztán eltelik a nap. közben persze sokszor eszembe jut ez meg az, ami akár fontos is lehet. persze ezt elfelejteném elektromos kütyük nélkül, úgyhogy feljegyzem. ha csak a neten vett vonatjegy átvételi száma, akkor a taskosba bepötyögöm, ha valami fontos, például napközben lelestem valamit youtube-ról és valami koreográfiát alkotok belőle, akkor már evernote. esetleg valami zene is letöltődik néha, akkor az természetesen már nem az uncsi pendrive-ra kerül, hanem egyenesen a dropboxba. végülis az is pendrive, csak nem kell dugdosni. rajta a laptopomon a benti gépen és a telón is, így minden mindenhol elérhető. (az evernote úgyszintén)

délután gyakran meccsvezetés van, ahova el kell jutni. telefon elő és vagy a térkép segít rajtam (mert a google (maps) a barátom), vagy a bpmenetrend. na de a telefonmegszállottak is mozognak. olykor bringával megyek meccsre, vagy épp át életem párjához. esetleg csak úgy bele a világba. na és kocogni is szoktam. de...! telefon nélkül ez is sokkal unalmasabb, mert akkor sosem tudom meg, hány hamburgernyi kalóriát égetek éppen, avagy milyen cooper-teszt eredményt értem volna el. segít az endomondo. amúgy az tényleg vicces, hogy a föld körüli tának hányad részét sportoltam le, vagy, hogy mennyi kell még, hogy elbringázzak a holdra (sok). de mindezeken túl ez egy valóban értelmes alkalmazás.

ugyanilyen jó tud lenni a picplz is. ugyan semmi nem derül ki belőle az edzettségemről, de azonnal megoszthatom, ha látok valami szépet és/vagy érdekeset.

na így talán már érthető, miért kell nekem a folyamatos kapcsolat. kérem figyelembe venni tisztelt illetékesek.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr272930672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása