ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

tanárok...

2009.10.31. 11:45 csavarhuzo77

kezdeném azzal, hogy amennyiben (középiskolai) tanár olvasná merő véletlenségből e sorokat, úgy látogasson el inkább ide a továbbolvasás helyett!

ha ezzel megvagyunk, akkor folytatnám. abban a remek élményben lehet részem, hogy a középiskolások fiú diákolimpiájának versenybírája lehetek. alapvetően nincs ezzel baj, sőt tetszik a feladat. csakhogy! ahhoz, hogy a bajnokság egyáltalán elkezdőthessen, egyeztetni kell a tanárokkal, akik a csapatokat vezetik. nem is lenne ezzel semmi baj. mivel a szó elszáll, alapvetően e-mailben kommunikálnék. ha lehetne. mert mi fordulhat elő? 1.: a T. tanerő benevezte ugyan az ő csapatát a bajnokságra, ám az elérhetőség rovatban semmit nem adott meg. talán, az iskola központi telefonszámát. az mondjuk nagyon jó, csak épp semmire nem megyek vele. a testnevelő tanárok ugyanis - tisztelet a kivételnek - csak elvétve érhetőek utól a tanáriban. vagy épp órán vannak, vagy oda mennek, vagy onnan jönnek. vagy már haza is mentek. 2.: T tanerő megadott ugyan elérhetőséget, de minek? küldök e-mailt, kérem jelezzenek, hogy mi a helyzet, mert ugye később jön a kifogás, én semmit nem kaptam. ekkor jut el hozzá az összes fontos infó kb harmadszor. na most az e-mailre nem reagál. nem küldi vissza a visszaigazolást sem. minek? majd az a hülye kitalálja, hogy megkaptam-e. sebaj, én kitartó vagyok, felhívom a megadott mobil számon, ha van. felveszi? természetesen nem.

na de van, aki visszajelez. ekkor szokott az lenni, hogy tulajdonképpen neki a bajnokság időtartama alatt egyetlen szabad perce sincs, de azért elküldené a következő 5 hónap(!) teljes sportprogramját, ami őt érinti. nem vicc. több oldalnyi dokumentum. és ugyan igazítsam már hozzá a bajnokságot.

persze van kivétel is. van, aki rendes, segítőkész, urambocsá megköszöni a munkámat. ellenben, aki nem, az nem számítson sok jóra. tudom, hogy sokáig működött a szuperliberális bajnokság ebben a műfajban. idéntől nem. én kegyetlen leszek!

aki pedig idáig olvasott és a kivételek közé sorolja magát, attól szíves elnézést kérek! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr881488582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csili · http://csili.blog.hu 2009.10.31. 18:03:08

Fúúúú de kemény!!!! :DDD Te a tanárokat neveled én meg az edzőket, jó lesz!:DD
süti beállítások módosítása