ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

műsorajánló

2008.04.26. 13:23 csavarhuzo77

nehéz tévét nézni. komolyan. persze én sem vagyok egyszerű eset, de szinte már csak a sportcsatornákon találni valami értelmes műsort. ám az utóbbi időben kiszúrtam kettő darab produkciót is, amelyeket szerintem érdemes megnézni. ráadásul egymás után vannak, tehát el sem kell hagyni a fotelt/ágyat.

péntek esténként popdaráló, majd beugró. nem tudom, mennyire saját gyártásúak a produkciók vagy mennyire vásároltak, de mondjuk ez tök mindegy. lényeg, hogy végre nem brazil-argentín-kolumbiai-stb buta sorozat vagy ugysemtörténiksemmi, de szavazzatok drága pénzért rielitisó van a tévében.

röviden, ha valaki nem látta még. popdaráló annyiról szól, hogy van egy rakat ember, azokból valami módon nyolc játékos kerekedik. ezek kiállnak egy színpadra, és a znekar által elkezdett magyar "slágereket" folytatják. vagy nem. semmi megasztáros megmagyarázós zsűri, meg sokpénzért szavazós baromság. tudod vagy nem tudod? ha nem, szeva', mész a levesbe. végén meg a győztes még próbálkozhat, hogy hétből hányszor nem énekel hülyeséget, és akkor kapja a lét. elég egyszerű. emberek hangja mondjuk többnyire csak arra lenne elég, a már emlegetett megasztárban, hogy az elején a vicces részeket kitöltse. persze néhány kivételt leszámítva. de ez sokszor direkt jó. olyan igazán tréfás hallani, hogy adott versenyző még nálam is hamisabb (ha lehet olyan...). viszont sokat hallgatott rádiót a megfelelő időben, tehát nyerő. és legalább nem kell pé barna okosságait hallgatni, hogy kissé alulintonált a bariton, meg sok benne a levegő. hát kétségtelen, hogy némelyiket rossz hallgatni, de az is lehet szórakoztató. ezt ellensúlyozandó olyan zenekar nyomja a zenét (lájv természetesen), hogy attól néhány "sztár" elbujdokolhatna. van vagy 4-5 énekes, ők váltásban vannak. bár mindegy melyikük énekel, mert szerintem mind vérprofi. amúgy nem túl ismert arcok. gondolom, ők azok, akik a hangjukat adják azoknak az énekeseknek, aki kábé az itteni versenyzők képességeit sem ütik meg. (ismét csak megemlítem, hogy természetesen vannak kivételek!) mindezt kellő humorral és kiváló zenekarral. és a hab a tortán (nem hal, mert az megint másik műsor) az a műsorvezető. kovács áron talán legtöbbet a halál bonyi szerencsejátékzéerté játék sorsolásán volt a képernyőn eddig. (nem tudom a nevét, de van benne határszám. asszem.) én azonban már évekkel ezelőtt egy road show keretében láttam őt, mint házigazda. ott volt minden, éneklés-énekeltetés buli játék sötöbö. nos én már akkor mondottam ismerőseimnek, hogy ez a csávó tud valamit. ezt a műsort is frankón jól vezeti. talán a tévékettő legjobb igazolása. vicces, eredeti, énekel is ha kell és ráadásul jól, tud kommunikálni a versenyzőkkel és a nézőkkel is. nem is tudok jobbat elképzelni. (talán az egy léderer ákost leszámítva! :DDD) szóval atom.

aztán vége a dalolászásnak és jönnek a színészek. pokorny lia, rudolf péter, kálloy molnár péter, szabó győző a műsort vezető és a jeleneteket rendezgető (?) novák péter és tegnap beugrott a beugróba gesztesi károly. az egész nem más, mint helyzetgyakorlatok sokasága. és a négyes ezt remekül oldja meg. egészen egyszerűnek tűnő helyzetekből néha olyan dolgok születnek, hogy felröhögjük a fél kerületet. (a másik fele meg nézi, remélem!) úgy marad végig szórakoztató, hogy közben nem kell konzerv nevetést hallgatni, nem művi az egész. talán az dob rajta sokat, hogy egészen közvetlennek tűnnek a szereplők. na meg az is, mikor már csak azért is, egymást próbálják nehéz helyzetbe hozni.

szóval péntek este tévé kettőt köll nézni. azt mondom!

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr23443053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása