ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

személyi igazolvány

2012.04.03. 14:12 csavarhuzo77

ami biztos, hogy nem a 120402 lesz a szerencseszámom. ha jól számolom ez volt tegnapi dátum. ritka egy zaklatott nap volt. pedig pont úgy indult, ahogy a hétfők indulni szoktak.

felkeltem reggel. mit reggel, hajnalban. elvetemült hideg volt, de az én szerelmem lefuvarozott az állomásra. eddig rendben is lett volna minden. be is értem a munkahelyemre. telt múlt a nap. olvasom a híreket a mobilon. kirúgtak egy edzőt (pécs). mégyegyet (diósgyőr). na ez a nap is mozgalmas. lehet valami a levegőben.

aztán eszembe jut, hogy ez az a nap, mikor a munkahelyemen sztrájk lesz. van miért, nem ecsetelem. két órás. egyetértek, tehát csatlakozom (gyakorlatilag csak egy órát jelent, mert a műszak végére időzítették. ülve a kijelölt helyen olvasom a híreket. épp lemond SP. na vége a szappanoperának. de ez a nap egyre mozgalmasabb. vége. a sztrájknak is. részemről. irány haza. volt is vagy fél órám otthon, mielőtt rohanhattam elnökségire. beesek. laptop elő, a hétvégi képeket lehet szerkesztgetni, amiket a röpsulin csináltam. a szemem kifolyik lassan. az elnökségi hosszú és vontatott, de legalább a mi elnökünk nem mondd le.

jó ennyi, rohanás haza. már késésben vagyok. és éhes. na menet közben valamit tolok. otthon rohamtempóban öltözök és írom az sms-t, hogy pici kések. csak megérkezünk focira. éppenhogy. kifutom a belem és csúfos vereséget szenvedünk nyertes pozícióból. ismét hideg és sötét van. 18 órája ébresztett a telefon. irány haza.

de nem megy ez sem olyan egyszerűen. a lakatért leadott személyimet visszakapva egy idegen arc figyel. mondom a recepción, ez nem én vagyok. a recepciós megdöbben, nyilván tévedek. hosszú értelmetlen vita után rendőr kell, mert nekem semmi biztosítékom és a személyim valaki másnál. ki tudja kinél. rendőrök érkeznek. mázlim van, az árván maradt igazolvány egy rendőré. hamar megvan a tulaj, aki készséges a fogolycserét illetően.

közben újabb óra telt el. lassan hazaérek. 20 órája szólt a telefon. négy óra múlva ismét megszólal. aludni kell! és aztán egy nyugis napot szeretnék. minden és mindenki maradjon a helyén

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr324361162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása