ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

izgalmak minden fronton

2007.10.07. 20:52 csavarhuzo77

úgy döntöttem, ma filmriportert játszom nagy unalmamban. izgalom a köbön, feszültség szinte kézzel tapintható. elkezdődött! tűzvonalban vagyunk!

eddig csak egy teljesen értelmetlen prológon vagyunk túl, amikor is móricz rendvédő alparancsnok a kutyával viháncolt. kriszta rendőrnő statisztált az esethez. közben a mindent megfigyelő rosszarcú alakról láthattunk néhány közelit. van egy olyan érzésem, hogy ezt a szálat még az alkotók sem tudják, miként fogják kibogozni/beleszőni a filbe/ből. a gondnok ott folytatja, ahol a kisvárosban abbahagyta, zabál. látványosan, hangosan, gusztustalanul.

délután egy rettegett tartalék-bajnoki derbihez volt szerencsém. egyedül. ezt senki játékvezető nem szereti. én sem rajongtam az ügyért. egy ilyen meccsen rendszerint a gyngusz csapatokból is kimaradó játékosok, az öregfiúk csapatot lealacsonyítónak vagy kevésnek érzők, és az ifiből kiöregedett, de felnőtt szintet meg nem ütők játszanak. szinte tét nélkül. semmi szankció erővel nem lehet rájuk hatni.

buci kapitány is megjelent, eligazít és kiosztja arétoromán cézár nevű betegséggel küszködő alparancsnokot, mert "alter" szabin van. hogy teljen az idő cézár komoly szerepet kapott ma. de bevetették még az informatika szót is, hogy ezzel is lenyűgözzék az egyszerű nézőt. még szndafújás is volt. rend van itt kérem!

a fenti remek derbi izgalmasan kezdődött, de nem tűnt olyan durvának, mint vártam. ezt igyekeztem sok-sok apró pici sípszóval elérni. ekkor villámcsapás szerűen egyik agyonrúgta a másikat, másik nekiugrott. két piros!

most egy "virtális térképről" értekeznek, amin a nép okosan megtervezheti a csemete útját isibe. kérdem én ,milyen a nem virtuális térkép? meg masszázs van a la kálmán. mert az alparancsnok cézárja nem múlik. persze ő nem akarja, mert a hipochondrián ez nem segít.

buci bektuhóm, hogy rajtakaphassa leendő exfelesége pasiját, aki az exhaverja. persze csak a követő embert szúrta ki maga mögött valamikor ,és májkit gondolja e mögé. pedig nem is így van, de ezt még csak mi tudjuk. illetve tudja az asszony is, mert rögtön az elhárításhoz zavarja az exurát. illetve majdani exurát. így most buci tízezredes tovább aggódhat az árnyékát illetően.

na a két piros gondoltam felkorbácsolja az indulatokat, de a csapatok lezavarják embereiket, mert rájöttek hülyeséget csináltak. de itt most nagy baj lehet, ha nem figyelek. így hát figyelek.

dzsoni közben herka, díler és egyéb szavakkal kezdett nyomozati tevékenységbe, miután kiderült, majdnem agysebész, de inkább zsaru. a nyócasba'! dszoni párja a sugárirányba fekvő hajléktalanok közt vág rendet. buta rendőrlány meg azóta cézároz, majd a másikat hülyézi le azért, mert elhiszi a baromságot, amit ő hitt igazán el.

kálmán mesél, mikor jön a várható eksön a két egymással haragban lévő rendőrlány főszereplésével. ja és kálmán meleg és az öreg tette férfivá! na de meg is mondtam, csaádi csetepatéhoz meg is érkeztek a csajok. néző van dögivel statisztából. gázspré az arcban, nyugis snitt.

itt megjegyezném, a néző statiszták közt ott figyelt a múltkori jólszituált, de gonosz ügyvéd.

csetepatéban folyik a rendőrvér, pedig dezső csak ezután jön! snitt vissza kálmibához, hogy a feszültség fokozódjék, buci be jobbról.

meccs ment tovább, látszólag simán, de az ördög nem alszik. fújok mindent, amit lehet. órámra pillantok, idő 30. perc. na ez meglep. minden rendben megy. bízom benne, hogy meg is nyugodtak, de figyelek. mezőnyben néha még egy-egy finom vicc is elhangzik köztem és a játékosok között. ez némileg oldja a feszültséget, de úgy tűnik nem is kell ez. tényleg jó a hangulat.

buci kiosztotta kálmibát. helyzet fokozódik, buci indul ki akcióba. figyilövi, még több vér. buci érkezik és rendetvág. lányok sokkban és türcsiben az öltözőben leszbi jelenetet adnak elő és ezentúl szeretik egymást. reggel lesz hirtelen. csajok randizni mennek, buci elégedett "hoppá"-t vált ki kálmibából, mert bocsit kért.

buci haza pirihez. piri éjjel alvás közben utánanézett az áthelyezésnek. buci meg énekelt majdnem. de szerencsére nem. pirivel (tányleg így hívják?) megdumálják, hogy ki mindenki követhette. közben a hölgy csini fehér köntösét is megcsodálhattuk, meg alatta a fehér bugyiját. majd egy titkos megfigyelő kamerán piri arcát, miközben épp bucival...

végefőcím, hooligans dallal!

 

első féldő lement, semmi gond. még egy sárgát osztottam, de ezen sem volt vita. szünetről vidáman jönnek vissza. egy null a hazaiaknak amúgy. második félidő ennek megfelelően nyugisan kezdődik. egy mezőnyfaltnál kissé felkapja valaki a vizet a tizedik perc körül, de sikerül megnyugtatni. aztán a vendégek sok-sok helyzetecskéik egyikét beverik. egy-egy. kicsit idegeskednek a vendéglátók, de nem tűnnek elkeseredettnek. ez jó. nem mennek bele annyi kétes szituációba. szép lassan sorog a meccs. hatvanadik perc után kicsit több a hiba, ahogy fáradnak. én szerencsére kevésbé fáradok. utolsó percekben már mindenki a lefújást várja. barátságos kézfogással fejezzük be az összecsapást.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr48189402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása