ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

pannónia - római birodalom >live II. félidő

2007.08.22. 21:47 csavarhuzo77

reklámok. józsinak nagy a töke, de ez a takarékszövetkezettől van. ami már nem esik útba jövet-menet.

elkezdték. az olaszok annyit cseréltek, amennyit csak bírtak. meg lehetnek ijedve rendesen. léderer már inkább azt figyeli ki maradt. és akkor be is verték az olaszok. jobbról bepöci, majd kapuratolták és beleért a harmadik, di natale és becsorog. a hálóig el sem jutott. 0-1

asszem most zuhannak össze a fiúk.bár remélem, tévedek, de ez már csak így szokott lenni. nem is pörgünk úgy, mint eddig.

57. perc, felborítottak egy olaszt, pirló nekifut a szabadrúgásnak. de elbaltázta hálistennek.

cserélni is fogunk már mi is, leandróval meg az olaszhonból hazajött filkorral riaogat várhidi. ezzel kettőre nő az itthon játszók száma. léderer pedig azt gondolja, az asszisztens bemondásra adott meg egy bedobást nemnekünk. ez teljesen beteg.

szélesi labdát szerez, gera cselez, bepasszol, leandró pedig első lebdaérintéséből a legnagyobbat hagyja ki, buffon csak szögletre ment. de nicsak a szöglet után pattog, majd JUHÁSZROLAND 135 decibeles üvöltést ránt elő ákosunkból, mert 7 és félről beveri buffonnak. na ezt szedd ki öreg! hahaha. 1-1

mégsem zuhantunk össze. akkor legalább az olaszok tegyék azt, mert jó lenne nekünk. meg legalább picit nekem is igazam lenne. szerintem be vannak sz_rva. talmácsi kissé ijedt arccal nézi a meccset. neki nagyjából közelennyien...és rándult ki.

priskint felrúgta az aranylasztis, ami bizony tizenegyes! ejnye, de csúnya volt! gera pedig higgadtan beveri, ünnepel. és erről léderer statisztikát mesél, miszerint gera a szaltót pécsett a panel hátsó szobájában gyakorolta... 2-1

nem baj, mi vezetünk, lehet, hogy az aranylabda is átkerül valamelyik magyar tulajdonába. a szaltó az tényleg jó volt. elég nagyok a pécsi panelek, úgy vélem. az olaszok meg ismét cserébe bonyolódtak. meg vannak zuhanva. most nem értem miért nem kérdezik várhidit. szujó tán kidőlt. nemúgy léderer, aki saját bevallása szerint együtt hullámzik a néppel.

72. perc birkózás a gyepen, mejuto továbbot int, mi előre, majd elveszik, aztán ők előre elvesszük. ez megy most, mikor majd újra cserézünk, mert az jó lesz nekünk.

most kicsit nyal léderer mészőly szakkomentátornak, majd ismét statisztika. de ebbe belehiázott, majd javította.

75. perc. gera az ellen tizenhatosa sarkánál becsúszik cannavaronak, aki jegyzett focista (pl.: világlegjobbja) megszerzi a bogyót, csel befelé, ügyes passz befelé, feczesin bepasszolja, léderer üvölt, bele fog halni, mert bent van, hihhhetetlen. 3-1

meglepően jók vagyunk, kár, hogy ezt nem lehet beszámítani tétmeccsbe. de nem károgok. jók vagyunk. hajrá fiúk. ismét nyal ákos mészőlynek, hogy kit hogy fedezett fel. szujó felébredt és a lecserélt dzsudzsákkal beszélget, aki nem hiszi, de jó volt. amúgy baromi gyorsan beszél. és azt hiszi, ennél rosszabbul nem fogunk játszani. léderer megállapította, hogy mejuto már csal.

86. perc. a partjelző nem húz lest, amit jól tett, még ákos szerint is, de az olasz csúnyán fölé rúgta. viszont most megint a magyarok attakolnak. szabadrúgás után szöglet és múlikk a idő. miközben majdnem meglett a negyedik. ákos szerint várhidi dolgozatot ír.

buffon szüleiről is hallhattunk néhány adatot, mert fontosnak vélte léderer. megy a polemizálás azon, hogy les volt vagy nem, mikor ennek nincs jelentősége és hogy donadoni dacból cserélt-e sort a szünetben.

90. perc. annak is a vége. négy perc ráadás lesz, de ez feczesin lövésével kezdődik, az olasz tizenegy csak védekezik. megint szögi ide. ez is beakadhatott volna. cserélünk egyet. gera le, hogy meg lehessen tapsolni. meg is történik.

42 év után fogjuk legyőzni az olaszokat. (léderer-statisztika) szujó-gera miniinterjú. gera még most sem örül. ezen szujó és léderer kiakad. sőt el lehet szállni ettől (léderer). de azért szujó megengedi, hogy nézze gera a meccset.

a lefújáskor kiderült, hogy léderer nem részeg, csak eddig az összes meccsen amit közvetített, kikapott a válogatott. kristóf péter okosan megkérdezte valamelyik csizmalakót, hogy mennyire vannak elkeseredve. okos kérdés volt, annyi szent. szujó inkább várhidit kérdezi széles mosiollyal. várhidi is boldog, bár jól titkolja.

vége. tehát nyertünk a világbajnok ellen 3-1 re. szép volt fiúk, gratulálok. jóéjt mimdenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr68146406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása