ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

ki pénz, kis foci

2008.05.20. 22:30 csavarhuzo77

de rég volt már, hogy este írtam posztot. most csilimet csúnyán cserbenhagyva itthon nézem a ligakupa döntőt. inkább nem is írok e témában semmit. remélem, a holnapi napon jobb meccset látunk. bár erre azért nagyban mernék fogadni, még annak fényében is, hogy az utóbbi időben ezen a téren nem vagyok valami sikeres. de azért afelől azt hiszem senkinek nincsenek kétségei, hogy albion talán két legjobb csapata, de mondjuk kettő a legjobb ötből, a földkerekség legnevesebb nemzetközi kupaküzdelmének döntőjében legalább egy paraszthajszállal jobb összecsapást produkál a bohócligakupának nevezett időtöltésnél. ha tévednék, akkor mindenki a vendégem egy sörre!

egyébként a fehérvá már kettővel megy! ez úgy mellékesen szinte teljesen mindegy. a bajnokságunk és kupánk állása alapján a debrecen legalább uefa kupás, vagyis a fehérvár mehet az intertotó kupa névre hallgató valamiben, amiről mi magyarok pavlovi reflexekkel nem tudunk mást gondolni, miszerint ez az, mikor a magyar bajnokság futottak még csapatainak egyike, valahol a kaukázusban túráznak egyet. végül nem jutunk sehova, de az legalább drága volt. mégsem. most mondja fülöplaci, hogy a bajnokság 3-6. helyezettje közl indul valaki. ezt esetleg megemlíthette volna hamarabb. például, mielőtt monitorra vetettem a fenti sorokat. így annyiban módosul a dolog, hogy a fehérvár nincs autómatikusan szívó ágon. ja, meg van valami 4 milla pénzdíj is. ez nagyjából pak dzsi szung kétheti éttermi borravalója lehet, tehát nagy összegről van itt szó. ja és persze az is lehet, hogy ebben a kérdésben is tévedek. etől még szar a focink.

de! holnap béeldöntő!!! irány a margit sziget, sör, kivetítő. ezennel szólok, aki akar, csatlakozhat! (jelentkezések kommentben!!!) lesz foci-történti és játékszabály szakértő is. (ugye, zoli?) eső esetén is megyünk, legfeljebb nem oda. gyorsan meg is ragadnám az alkalmat, hogy jelezzem a budafok és az MTSE csapatainak (budapest férfi felnőtt röplabda bajnokság), hogy nem kellene öt játszmát játszani!!!

itt ma már nem lesz semmi, aludni megyek! jó szurkolást!

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr9479589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása