ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

nemmagyarfoci

2007.12.21. 13:52 csavarhuzo77

míg mi itthon a saját értelmetlen kapitánykeresős játékunkat játszuk, addig az UEFA HQ falain belül igazi focival foglalkoznak. nekünk megint nem nagyon kell izgulnunk. (bár ezt említeni sem kell, ez már földöntúli távolságak túnik magyar csapat számára.) illetve talán csak azon izgulhatunk, hátha valahol egy tisztes edző kihullik csapatával és futva menekül magyar kapitánynak, hogy átvegye várhidipeti helyét. akivel persze semmivel sem voltunk rosszabbak, mint közvetlen elődeivel. egyébként meg stílusa van a csapatnak és elfogadta mindenki. leszámítva kisteleki sporttársat természetesen.

szóval nyonban nagyban foglalkoznak a témával és sorsolják a tavaszi kupapárosítást. (nem, nem a hángérien ligakupa továbbjutóit, hanem a béel mag az uefakupa állvamaradtjait)

a nagyobbik testvér meg is van:

a celtic - barca és a lyon - MU szerintem papírforma. barca és MU továbbjutás, bár az utóbbi érdekes lehet. schalke - porto. ez már nehezebb kérdés. a bukik szerintem a németeket favorizálják, de nálam a porto lesz a továbbjutó. a három legkeményebbnek ígékező csata a liverpool - inter, roma - real és az arsenal - milan. még talán a real, akire azt lehet mondani, hogy esélyesként lép pályára. a másik kettő viszont bármi lehet, és bárminek az ellenkezője. nyolc közé négy angol gárdának is bejutni nehéz ügy. ritka az ilyesmi, de nyilván nem egyedi. talán pár éve az olaszok voltak így. majd Harmos kolléga megerősít vagy megcáfol! a pool mostanság nem olyan acélos talán, vagy mégis. nemtom. azért nem lehet leírni őket, tehát továbbmennek. a real is. tizenegyesekkel! és ha azt mondtam nem lesz 4 angol (sajnos) a nyolc között, akkor a milánnak kell továbblépni. olimpiakosz - chelsea. gyenge ez a cselszki, de továbbmegy simán. maradt a fenerbehce - sevilla. ha a törökök otthon jó napot fognak ki, eldőlhet, ennek ellenére a spanyolokat picit jobbnak érzem. de hogy belőlük meg három ne legyen, ezért a török hadra szavazok. robikárlosszal.

mostanra akár a kisebbik tesóban is befejezhették a sorsolást. így is van:

aberdeen - bayern
aek - getafe
bolton - atletico
zenit - villareal
galatasaray - leverkussen
anderlecht - bordeaux
brann - everton
zürich - hamburg
rangers - panathinaikos
psv - helsingborg
slavia - tottenham
rosenborg - fiorentina
sporting - basel
bremen - braga
benfica - nürnberg
mairselle - spartak moszkva

erről csak annyit, a két magyar srác nem került egyszerű helyzetbe. az anderlecht szerintem nem folytathatja, míg az aek talán-talán. de vajon ki lesz az idei meglepetés csapat?

legközelebb már valami személyessel untatlak titeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr86271413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tilla 2007.12.24. 08:39:10

Boldog Karácsonyt!
süti beállítások módosítása