ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

barátság egy

2007.12.17. 14:06 csavarhuzo77

hétvégén sem állt meg az élet. sőt...! izgalmas események zajlanak olyankor. de kezdjük picit régebbről, ert úgy érthetőbb lesz.

vagyunk néhányan egészen jó barátságban. sok-sok éve kezdett kialakulni ez a - leginkább táncos - társaság. érdekes módon, ez a tizenegynéhány fős társaság eredetileg általam ismerte meg egymást. ez így most picit érthetetlen, ezért elmagyarázom. a csapat tagjai külön-külön nem voltak soha ismerősök, barátok. kiveéve persze a párkapcsolat útján bekerülőket. (bár van, aki itt lelte meg a feleségét/férjét) szóval volt nekem két barátom és egyszer összejöttünk hárman. majd újabb barátom/ismerősöm csatlakozott, stb, stb. így alakult, alakul ez a társaság, amelyik már hosszú évek óta gyakorta találkozik, közös programokat szervez magának. szoktunk kerti partizni, kirándulni, szilveszterezni, nyaralni... persze nem mindig teljes létszámmal, de azért működik. viszont, mint minden hosszan tartó emberi kapcsolatban (esetünkben kapcsolatrendszerben) vannak ellentétek, súrlódások. közöttünk is vannak. kisebb-nagyobb ellentétek mindig is voltak és lesznek is, amiket persze lehet kezelni. vagy a szőnyeg alá söpörni. múlt héten elkezdtünk szervezni egy hét végi összejövetelt. ponotsabban nem kezdtük el szervezni. csak felvetődött a téma és vártunk. aztán lassan alakulgatott, de nem úgy ahogy kellett volna. ekkor a hozzám érkezett két ötletet mindenk felé továbbítottam: tessék választani. mivel azonban a két ötlet két olyan embertől jött, akik épp esküdt ellenségek, ezért mindketten kijelentették, hogy nem hajlandók a másik programon ott lenni. egy picit mérges lettem. nekem sem mindenki tökéletes úgy, ahogy van, de elfogadom összes hibájával, hiszen a barátom. ha meg van valami konkrét bajom, akkor megbeszélem vele. na ők nem. mint az ovisok, árulkodtak. meguntam és szépen kiteregettem a szennyest. körlevélben közöltem mindent, ami nem tetszett, mejd hozzá tettem, hogy akkor most lehet egymásnak beszólni. aki pedig engem zaklatott, hogy beárulja x.y-t, annak a baját tovább adtam az érintettnek. péntek magasságára már kimondottan szórakoztató lett a mindenki mindenkinek beszól buli. viszont sikerült harmadik alternatívaként eljutnunk moziba.

kabalepasi. jó volt, határozottan. aztán kis kaja a kfc-ben, majd evés ivás tovább egy pubban, némileg szűkített kerettel. majd még tovább szűkítettel táncolás a moulin rouge-ban. szóval jó buli volt. ráadásul a virágáruskislány is velem tartott, ami még sokat emelt az estén.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr54266922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tilla 2007.12.17. 19:38:16

A nagy baráti társaság átka, hogy tuti lesz olyan ember, aki valakit valamiért nem fog szeretni. Ez olyan mint a szovjetunió vagy jugoszlávia esete. Sok kultúra összegyúrva egy állammá és csodálkoznak, hogy nem müködik a dolog, ha nincs meg a diktatúra. Nállatok is ez a herlyzet. Ha nem nyúlsz diktatórikus módszerekhez, akkor a csapat egy része le fog morzsolódni. És az lesz a legszebb, mikor az fog sajnálkozni, aki benne volt a lemorzsolásban...
süti beállítások módosítása