ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

egy kis romantika

2011.04.26. 19:12 csavarhuzo77

...és akkor pénteken beváltottuk. most már nem az első, hanem a második bónuszbrigádos kupont, de az első csak amolyan teszt volt. szóval elmentünk az avocado étterembe. ha jól emlékszem hét ezer forint környéki áron vettem a 16 ezres kupont jó másfél-két hónapja, és most, hogy a tánc szünetelt, rendeztünk egy romantikus péntek estét. furcsa mód a nyári pál utcában még életemben nem voltam, míg a veres pálnéban rengetegszer. (keresztutcák). az étterem külsőre remek, hangulatos. azt nem állíthatom, hogy a nyakunkba ugrottak érkezésünkkor, de kevés kivételtől eltekintve a személyzettel nem volt problémánk. az előétellel megvárattak némi félreértés miatt, de kedvesen és udvariasan próbáltak fogadni, kiszolgálni.

a vadmalacpite nagyon jó volt, a kacsamell carpacchio szintén, bár kevesebb salátával talán jobb lett volna (az én páromnál szinte minden esetben szerencsésebb voltam az ételválasztással amúgy, de ez pusztán a véletlen műve). a főételekre sem lehet panaszunk, talán csak annyit érdemes megjegyezni, hogy a mentás kuszkusz nem feltétlen a magyar ízlelőbimbóknak van kitalálva. a hozzá tartozó bárány azonban nagyon jó volt. akárcsak az én sügérem!

a desszerteket sem érhette panasz, bár meg kell mondjam eddig sosem ettem créme brullée-t, és az némi csalódást jelentett, mert egyáltalán nem olyan nagy dolog, mint a neve. a hozzá adott kompót viszont megmentette! szerelmem szufléja viszont hibátlan volt!

külön pirospont a panyolai pálinkákért, amit nem agyonhűtve szolgálnak fel rossz szokás szerint, így íze is van.

igaz, hogy koktélt és bort is ittunk, de azért az meglepett, hogy a 16e HUF értékű kuponra még majd ugyanannyit ráfizettem (borravalóval együtt). kétségtelen, hogy két ember ennyiért többször is jól lakhat. de néha sznobulni kell, és erre ez remek alkalom volt.

összességében jól éreztük magunkat, még akkor is, ha nem megyünk majd minden héten!

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr1002857398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása