ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

és eljövé november

2008.11.03. 10:24 csavarhuzo77

tegnap már majdnem írtam egy posztot, de aztán mégsem. a szobám átalakítása ugyanis elkezdődött. már elsőre tudtam, hogy kegyetlenül nagy meló lesz, de most is szinte kilátástalannak tűnik. főként, hogy nem is igazából csak a szobámról, hanem egy átfogó projekt keretében az egész lakásról van már szó. ez olyan trendin hangzik. mindezt igyekszem önerőből végrehajtani. a bútorok megmozgatásához természetesen igénybe veszek némi segítséget, de igazából mindent magunk csinálnánk. csilim, anyám és jómagam. első lépésben a már alaposan leharcolt ágyamtól szabadultunk meg. most így ágy nélkül vagyunk egy darabig. (csinos fiatal lányok, ha megsajnálnának és befogadnának...) szóval ez volt a hét vége nagy eseménye.

de mivel csilim dolgozott, ezért adtunk a kikapcsolódásnak is. egyrészt szombat este megtekintettük a max payne című mozit. olyan film, aminek a végén az ember fia legszívesebben nem csak úgy kisétálna a moziból, hanem kirúgná az ajtót és kukákat borogatna. amúgy rengeteg akcióklisével van telepakolva a játékadaptáció, de kikapcsolódásnak tökéletes. ráadásul márkimárk mark wahlberg a fő, aki mióta nem fehér repper/énekes egészen jókat alakít ilyen macsós múvikban. (pl.: négy tesó, tégla, stb).

mozi után tévé, hogy tutira szarrá menjen a szemünk öreg korunkra. mivel a két kereskedelmi gigász nem képes eltalálni a saját műsoruk kezdési időpontját, ezért a távkapcsoló az üzemi előírtnál többet volt használva. celeb-megasztár-szombat est láz háromszög volt. néha a tér-idő kontinuum elhajlásai miatt meccs. celebjeink szánalmasak továbbra is. ellenben rózsa gyuri és kicsiny lánya rém viccesen táncikáltak. kár, hogy végül kiestek. még nagyobb kár, hogy a gáspár család már ide is betette a lábát. lassan a csatorna lehetne már győzike&co klub is.

másik "kedvencem" fekete hulyekocsog páko meg a dzsungelben folytatott élet-halál harcot a szelidített nyugdíjas siklókkal. de legalább a tréfás műsorvezető páros jól szórakozott rajta.

na és hogy senki ne hihesse, hogy egész hétvégén tespedtem, szombaton kergettem a labdát. csere nélkül nyomtuk, mert kemények vagyunk (és mert nem mindenki veszi kellően komolyan a hétvégi focizást), így el is fáradtam. (meg is érdemeltem utána a sört!) gólt is szereztem, azzal lett döntetlen. ügyes vagyok!

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr18746999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása