ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

agárd befejezés

2008.07.22. 13:19 csavarhuzo77

nos, túl vagyunk rajta. a végén már sem időm, sem energiám nem maradt, hogy lejegyezzem a történteket, így most, utólag vázolom fel, mi minden történt még. azt gondoltuk, szombatra már nem sok minden marad, így akár egészen laza napunk lehet. persze nem lett az. igaz, a péntek esti muri is kellett, hogy nehezen induljon a napunk. nem részletezném, de ittunk. sokat ittunk. és csocsóztunk, ping-pongoztunk, meg még fürdeni is akartunk, de elaludtunk a kádban. (ez nem vonatkozik a teljes stábra, mert nem mindenkivel szoktam közös kádfürdőt venni!)

szombaton tehát néhány ezrelék vérrel az alkoholunkban (tisztelet a kivételnek), álmosan, és kissé fázósan nekiálltunk dolgozni. szerencsére később az idő is javult. igaz a homok csak a vasárnapi döntők utánra lett száraz... mivel esni már nem esett a versenyek alatt, sikerült szombaton az eltervezett mennyiségű meccset lejátszani.

vasárnap megint nem volt egyszerű. eleinte jól alakultak a dolgok, csak aztán a finisben eltört az egyik centerpálya hálótartó oszlopa, miután a jómunkásember megrángatta traktorral. ennek eredményeképpen tragikus hirtelenséggel kellett egy másik pályát rendezni a döntőkre. megoldottuk, ha nem is éppen vidáman.

közben a táncos lányok is megérkeztek, akiket csili szerzett és én prezentáltam. és a döntők is lementek rendben. éppen csak a szurkolók (?) egy kisebb csoportja volt, aki úgy gondolta, ő mindent mindenkinél jobban tud. (például a lányoknál táncolni!!!) természetesen semmilyen tudásról senki nem adott számot, csak és kizárólag verbálisan. de a lényeg, hogy végül minden nagyon szép és jó volt. még kettő ilyen hétvége van hátra, amit megpróbálok valahogy túlélni. nem lesz egyszerű.

ps.:tegnap isteni finom túróscsuszával fogadott az én csilim!

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr88579910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása