ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

hajrá magyarok

2008.04.17. 18:12 csavarhuzo77

tegnap on- és offline néztem/olvastam a japán - magyar divízió egyes jégkorongderbit. olvastam, hogy eleinte a játékvezetői kar (túl)szigorúan értelmezte a szabályokat. ez nem biztos, hogy nekünk túlzottan szerencsés volt. aztán örömmel olvastam, hogy négy kettes győzelmet arattunk. persze a japánok meg nm adott, ám szabályos góljáról is olvastam. ma délután pedig volt szerencsém a sport-televízió közvetítését is megtekinteni. annyi, de annyi helyen írtak erről a meccsről, hogy nem is igazán akarok azzal foglalkozni, hogy a japánok meg nem adott, de szabályos gólja miként befolyásolta volna a végjátékot, valamint, hogy mi magyarok rendszerint rosszúl jövünk ki a hasonló helyzetekből, ideje volt, hogy most nekünk legyen szerencsénk. szóval ezekket a dolgokat most hagyjuk. ellenben a közvetítést nem akarom szó nélkül hagyni.

máté pál és spiller istván párosa követte el. megszokhattuk a nevezett párostól, hogy élvezetes és szakmailag is korrekt közvetítéseket prezentálnak, ha jégkorongróé van szó. most viszont sportszerűségből is jelesre vizsgáztak. míg sok szuroló hajlamos lett volna rávágni, hogy nem szereztek gólt a japók, ők bizony kitartottak amellett, hogy itt bizony szabályos, de meg nem adott gól született. sőt, mikor a harmadimk harmadban, kb fél perccel a vége előtt góét szereztünk (4:2 ide) akkor meg is jegyezték, hogy bizony eldőlni látszik az egyáltalán nem lényegtelen meccs, de ne feledjük, a kicsiny sárga emberek szabályos gólt szereztek. jó persze a közvetítő állásból, megnyert meccsen könnyű sportszerűnek lenni, de itt azért ennél többről volt szó. a páros egészen a meg nem adott gól pillanatától elismrte, a gól járt volna a szigetlakó házigazdáknak. még a lefújás után is ez volt a téma. de ne ragozzuk tovább! kell egy kedvelhető válogatott, amelyik tényleg tudása legjavát nyújtja már jó ideje, és kell egy hozzáértő, korrekt kommentátor páros is.

természetesen most már csak a japán válogatott miatt is meg kellene nyernünk a hátralévő kettő derbit. a horvát és végül a nagy rivális, ukrajna ellen is. na meg nekünk, szúrkolóknak is kijárna, hogy az A csoportban vitézkedhessenek a fiúk. aztán a következő BDG meccsen spiller istánnak is gratulálok, a közvetítéshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr99430340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csili 2008.04.18. 09:12:05

Jól sejtettem hogy nem dolgozol!!!

Gergő · http://ciaomilano.freeblog.hu/ 2008.04.18. 21:35:32

A közvetítést nem láttam, viszont olvasni olvastam a meccsről. Amit a japánok szövetségi kapitánya nyilatkozott a mérkőzés után, az azért nem semmi. A hoki magában is A SPORT, minden benne van, ami résztvevőnek, szurkolónak kell, de hogy még ennyire intelligensek is legyenek a benne/érte dolgozók, komolyan csúcs. Úgyhogy ha esetleg Mahon Úr is összejönne egy BDG-s lánnyal, Neki is gratulálj majd a meccsen!

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2008.04.19. 09:16:57

Gergő! a mi szakkomentátorunk más jellegű kapcsolatban van a BDG-s lányokkal. de ettől függetlenül Mr. Mahon megérdemli a gratulációt! átadom neki, ha jön BDG (vagy más) meccsre.
süti beállítások módosítása