ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

kirándulós hétvége

2008.04.07. 13:41 csavarhuzo77

túl vagyunk egy elég eseménydús hétvégén. ha a pozitív oldalát szeretnénk nézni a dolgoknak, akkor egyrészről nem kell megpucolni csiliéknél a szobaajtó üvegét, másrészről pedig nagyon finomat ebédeltünk szombaton.

ha egy picit belemegyünk a részletekbe, akkor már nem épp sikersztori a hétvége. szombaton nekivágtunk az országnak, hogy meglátogassuk a balatonedericsen található csodabogyós barlangot. a tízfős társaságból különböző okokból nyolcan mentünk volna be, a többiek addig elfoglalták magukat. és milyen jó, hogy volt cserénk, mert miután megtaláltuk a starthelyet, és elindultunk a két kintmaradóval, hogy az egyeztetett indulásig lévő másfél órában bevigyük őket keszthelyre autónk megadta magát. egy egyszerű piciny műanyag alkatrész (ford escort kuplungpedáljában lévő műanyag racsni) eltört. így nyista kuplung, ami eléggé szükséges a közlekedéshez. mivel az autó a virágárus kislány nagyszüleinek tulajdonát képezi, úgy gondoltuk, nem lenne szerencsés magára hagyni. telefonálás ezerrel mindenkinek, aki fellelhető. közel álltunk a szerencsés megoldáshoz, mert volt egy szerelő a szomszéd faluban, csak neki nem volt ilyen alkatrésze. majd az is kiderült, hogy keszthelyen van ford szervíz, de az meg csak az esemény bekövetkezte előtti órákban volt ügyeletben. végül a nemsajátkerékenhazaszállítás lett a nyerő (?) megoldás. 30 e HUF-ért. baráti alapon. így a cserejátékosok mentek helyettünk a barlangba, mi pedig a trélert vártuk. hogy ne unatkozzunk (én ne haljunk éhen) kerestünk egy vendéglátó ipari egységet. a balatongyöröki szőlőskert fogadó lett a nyerő. (amúgy mást ne is találtunk nyitva) az úr, aki fogadott kedves volt, felkészült és figyelmes. kiderült, ő ott a mindenes. tulaj, főszakács, főpincér, főkertész, stb. és a kaja szintén fenséges. úgyhogy nem volt nehéz megtalálni a balul sikerült túra jó oldalát. nagyon jót ettünk. a barlangot pedig egy másik időpontban meglátogatjuk.

tehát a mozgalmas szombat után vasárnap már nem számítottunk semmire, de ekkor sikerült csilinek átnyúlni az üvegajtón. ezzel simán mehetett volna az uri geller sóba is, de inkább összetakarítottunk és elláttuk a sebet. meglepő módon további tragédia nem következett be, így ma egészen nyugodtan viselhetem a mindenféle sztájkokkal teletűzdelt napot.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr85415108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása