ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

lányokról most egy szót sem

2007.11.08. 19:58 csavarhuzo77

2007 perc folyamatos röplabda. ez valami rekord szerű őrület. aműgy nem rossz dolog, hiszen valami sport mlgiscsak. 15 csapat játszik felváltva. két csoportban. ezért A oldalon mindig 7, B oldalon pedig 8 csapat cserélődik. ez átlagosan minimum 6 meccsnyi pihenő csapatonként. és így játékosonként is.

mivel 45 percet játszik egy-egy páros, ezért mindig négy és fél óra pihenő jut. (persze ez így nem teljesen igaz, mert ugye az ellenfeleket cserélni kell, tehát van, hogy csak 45 perc a szünet, és van, hogy 6-7 óra. de az átlag az stimmel.

have a break! nem kitkat, hanem szerszámraktár. nemrég uralmam alá helyezték ezt a szervezeti egységet is. ennek előnye és hátránya is van. jelenleg az utóbbival küzdök, mivel az ott dolgozó hölgy szabadságon, az általam a helyettesítésére rendelt ember pedig betegállományban van. tehát magam urad, ha szolgád nincs alapon én látom el az ottani teendőket. nem nagy feladat embereknek szerszámokat adni, csak beleőrülök, hogy odamegyek, kinyitom, kiadom a szerszámot, bezárom, visszajövök. és ekkor jön a következő "kuncsaft". nem egyszerre, nem félóránként, hanem fél óra alatt hatszor, egymás után, majd hosszas szünet.

ám mi játékvezetők összesen négyen vagyunk, és nem ilyen rendszerben váltunk, tehát nekem van egy 8 órás és egy öt és fél órás műszakom. elég izgalmas lesz. evés-ivás és egyéb szükségletek nem nagyon játszanak, azt hiszem.

szerszám...

na de nem akarok panaszkodni, mert nem kötelező ez, csak picit hülyén jön ki. sokkal nagyobb a gond a labdarúgó szövetség házatáján, ahonnan megint nem érkezett pénzem kb egy hónapja. és akkor megy a sírás, hogy kevés a játékvezető. nos, ez csak rosszabb lesz, gyanúm szerint. mert, ha ilyen ütemben fizetik ki a jussunkat, akkor még páran abba fogjk hagyni. bár lehet, hogy a csapatok száma is csökkenni fog, mert ott is elég nagy a felháborodás a rendszerrel szemben.

de elég a kesergésből, tekintsünk előre. optimistán a mai nap felé. exiskolámban délután táncügyi jelenésem van, hogy aztán rögvest átloholjak a városon, hogy az IBS-ben hasonló okból is tegyek egy látogatást. és azután, ha még van erőm, egy 54 forintos sörparty is vár rám éjjel. hogy aztán reggel újult erővel vethessem magam a munkába.

ja és még valami "rendkívül fontos"! tegnap két elmaradt tűzvonalban epizóddal büntettem magam. az, hogy a főcímzene végén miért van sci-fi filmhez való effekt, az egy szimpla rejtély, ami megfejtésre vár. de erre még vannak is ötleteim. szerintem a második szériában majd kiderül, hogy buci-tábornok valójában földönkívüli. és a sorozatban említett szerveken (nbh, cia (sic!), moszad) még will smith és feketeruhás pajtásai is élénk érdeklődést mutatnak iránta. de az már teljes mértékben megfejthetetlen, hogy az mtv videótárában miért sufni tuningos megoldást alkalmaznak! mert ha valaki ellátogat az mtv honlapjára és megtekint egy epizódot, akkor láthatja, hogy a egy ott dolgozó ember informatikában jártas kisunokája rögzítette a tévében levetített adást és feltette. mert az m1 logó még rendben van, de az, hogy a tegnapi bl meccs beharangozó ikonja is rajta van, ezért majd unokáink is reszketve várják a szerdai focit a tévében, mikor már régesrég más csatorna adja az űrfoci meccseket.

most pedig, hogy a blogom napközben elveszett részét s visszaállítottam, kissé kaotikus időzavarban eszem valamit, és elmegyek, hogy az arcomat 54 forintos sörrel töltsem tele!

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr80222786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása