ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

pannónia - római birodalom >live

2007.08.22. 20:53 csavarhuzo77

na de mit eszeltem ki mára? ha nem alszom el, akkor meccsblog lesz itten. ha meg elalszom, akkor nem. most épp remek reklámok vannak. ez most azt juttatja eszembe, hogy a jacobs 3in1-ben zolinak sikerült. már csak azért is ezt, mert épp most mondták, tehát nagyon nem kellett erőltetnem magam. de vajon mi sikerült, miért kell ezért kávéporos zacsikkal dobálni munkahelyszerte?

de hagyjuk, mert itt van gyulai bazsi és horváth feri élőben a puskás ferenc stadionból!

elsőként megnézhettük a vb-döntő legszebb pillanatait. köztük zizu híres-hírhedt fejesét, majd a bejelentkezésnél - közvetlen ez után - gyulai gratulált horváth ligakupa góljához. ezt nem értem.

20:46-kor még természetesen nem kezdődött el a 20:45-ös kezdésű meccs, hiszen az rtl fontos műsorait csak meg kellett várni, reklámozni pedig köll. de gyulai már látja a háta mögött (!) pályára vonuló csapatokat, ezért kapcsol lédererhez. jajj!

az olasz himnusz van soron. egy operatőr ügyesen mutatja operatr társát, aki 19 centiméterről közvetíti a büszkén éneklő taljánokat. tangapapucsban és rövidgatyeszben. ez viccesen néz ki.

azt hiszem a himnuszok alatt el is veszítettük a meccset. már éneklésben és tekintetben lezúztak minket. de most lédereráki visszaadta a hitünket. mivel a következő mindattal adta a szót mészőly géza állandószakkomentátorunkna. "géza, merjünk nagyot álmodni?" mégis nyertünk, és léderer azt hiszi, meg tudjuk mutatni a magyar kezdőcsapatot. hajrá!

elvégeztüka kezdőrúgást...
elhúztuk a lábát...
meg kell nyomnunk az elejét...

mind MI. léderer ákos mondta. nem a játékosok, MI!

ötödik perc. még null-null, valamelyik olasz megkockáztatott egy cselt vanczák mellett. bátor ez a csávó. de marci, a fülöp magabiztosan hárított. nem volt nehéz, teszem ezt hozzá. közben ákos viccesnek minősíti materazzi vb-döntőbeli fejest érő mondatát.

viszont labdát szereztünk és támadunk! de kezezés, szabadrúgás ide! hohó! gera lövése lepattan. ejj, de kár.

nem vagyunk rosszabbak sokkal 8 perc alatt. támadás itt-ott. lehet, hogy ébren maradok. bár ákos kezdi a statisztikáit, úgyhogy tán mégse. most mejuto gonzales spori és az olasz válogatott közötti döntetlenek párhuzama valamint a válogatottak átlagéletkora van terítéken. nem idézném. azért a szabálytalanság arány azt mutatja, több, mint háromszor annyit faltolunk, mint a konkurens.

13. perc. most sokkal aktívabbak vagyunk. illetve dzsudzsák balázs aktív és jó. előbb bebőrözte oddot, majd jól lőtt. jellemzően ő az egyetlen itthon játszó játékosunk. szujózolinak pedig "mikrofonalanya" volt. mégpedig várhidi kapitány. fülöp márton pedig 5 éves kora óta készül kapusnak. (léderer-statisztika)

ez az rtl-stáb tragédia. például az az elmélkedés, hogy kár, hogy lefújta a lest mejuto, mert jó lett volna a szabadrúgás, na az érthetetlen. mert a lest szabadrúgás követi. Quagliarella nevét is sikerült három-négy alkalommal elbaltázni, majd gúnyt űzni belőle, hogy ezzel a névvel is csak megszületni volt nehéz. de mészőly gézu megszólalása sem volt rossz arról, hogy tőzsér mennyire jól tette, hogy agyonrúgta az olaszt.

közben a kékek beívelnek, fejes... mellé és les! Aquilani volt, aki "leshatáron született" (léderer). ,ajd ismét olasz támadás ezt is megússzuk. dzsudzsák altűnt, nem is támadunk. 23. perc.

de most dzsudzsák ismét. lecsapja cannavarot. jólvan, még bírja szusszal legalább. dzsudzsák most indít, de les.

40000-en vagyunk. "résen kell lenni, mert majdnem mi kerültünk helyzetbe!" (léderer). na ez szép mondat volt ákos.

34. perc, gera cselezgetett, aztán lőtt. beleléptek, bedobunk. viszont jókat verekszenek egymással. léderer pedig sokadszorra mondja el, hogy nem tiszteljük az ellenfelet és ez jó. szerintem meg nem jó.

amúgy a meccs olyan elmegy. nem zajlik túl sok minden, de a mi legényeink nem égnek. ez jó.sőt most ismét fölénybe keveredünk. szinte a kapujukhoz szegezzük az ellent.

45. pec, ismét mi fogunk beívelni a kapu elé. ákos sikít, a labda árnyékát látja a kapufán, de kirúgás lesz, vagy nem lesz, mert materazzi összeesett, aki pont 193 magas, akárcsak vanczák és luca toni. viszont ez nem jó a hordágycipelőknek.

nemsokára nézhetünk reklámokat és hallgathatjuk szujózolit, illetve a b stábot, akik meg máshol beszélgetnek. közben megnézegettük materazzi tetkóit. és igen lesz riportalany. szünet, és kristóf péter is keres riportalanyt, de szujó gyorsabb volt és dzsudzsák után már gerával beszélget, aki az egyetlen aki borúsan látja a meccset, de szurkol szujónak. várhidi is szól. végszó szujótól: foci van a puskás stadionban és a pestiek még kiérnek a második játékrészre. szerintem ivott.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr55146344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása