ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

nem éppen unalmas hétköznapok

2007.08.17. 10:33 csavarhuzo77

ez a hetem is elég mozgalmasan alakul annak ellenére, hogy már vége a röpis szezonnak. persze ez eddig sem volt akadály, hogy elfoglaljam magam egész napra. és ezután sem lesz. pihenni meg...majd. nem kell azt túlzásba vinni. tegnap stábmozi volt. röpis stábbal lecsó nézés. jó volt! bár az a rengeteg biciklis ütközés! felháborító! de a film jó volt. meg utána az árkádban a fagyizás is. bár az kevéssé esett jól, hogy már leültünkkor közölték, hogy akár távozhatnánk is, mert nemsokára - tízkor - bezárnak. ekkor volt 9.35. átültettek, felvették a rendelést. de az sem volt zökkenőmentes. ilyenkor már nincs minden. sima fagyi, nem csodakehely például van, de arra nincs öntet, mert az a kehelyhez van, ami lehet, hogy nincs. na ez érdekes volt. volt bor is. drága, olasz, pocsék. de a hangulat kárpótolt. tizenegy felé már otthon is voltam.
majd pihenek ma, foci után...de akkor jó sokat, mert holnap délután sütögetés, majd onnan buliba. siófokra. barbáékkal. jónak kell lennie, mert itt nem lehet felszállni az éjszakaira, vagy fogni egy taxit. reggeli vonatig pörgés van, különben alhatok a balaton partján. akkor aztán lehet hazavonatozni. az is nagy élmény lesz. de egy jó buliért az ember a világ végére is. de legalább siófokig. no azért, hogy ne legyek egyedül utazgató (mert a barbáék lent nyaralnak, tehát nekik nem kell) hívtam petikét. nos ő nem jön. inkább horgászik. persze a barba ezt előre megmondta. úgy fogalmazott, "petike nem fog jönni. ő puncsarc!" és tényleg. cserébe hívtam gabcsit. ő illetve ők jönnek, ha az asszonyság is úgy akarja. a balaton túlfeléről és oda is mennek vissza, tehát az utazás kérdésében nem vagyok előrébb. de legalább a vonaton javultak az esélyeim az ülőhelyre.
aztán vasárnap már tényleg a pihenésé lehet a főszerep, ha nem jön közbe semmi. hogy aztán a huszadikai őrületbe belevethessem magam. vagy nem, az még elég messze van...
és hogy ne legyen egyszerű az élet, kijött az allergiám is. viszket a torkom, szemem, és tüsszögök.
nyugodt, kipihent napokról álmodom. ha van időm aludni!

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr57142193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása