ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

katasztrófafilm (elmaradt)

2010.11.11. 09:18 csavarhuzo77

azt hiszem szerencse, hogy nem vagyok beszari paranoiás. tegnap ugyanis mentem meccset vezetni. mostanság rákaptam a kötöttpályás járművekre, azon belül is a városban vonatozásra. látok benne fantáziát, talán nem lenne hülyeség ezen fejleszteni. sínek vannak, ha a menetrendbe bedobnának pár pesti járatot, talán még az autózásnak is jelenthetnének alternatívát. no, de nem akarok nagyon eltérni a tárgytól. szóval várom újpesten a vonatot, ami majd átvisz budára 3 perc alatt. egy árva sínpár az egész megálló. nem is kell több, mert a hídon sincs. megszólal a máv-szignál és ismerős tenor (?) bemondja, hogy érkezik ám a vonat mingyá'. konkrétan esztergomból és a nyugatiig még megáll angyalföldön és rákosrendezőn is. no, mondom ez akkor megint késés lesz, pedig otthon megnéztem, azt írták időben jön. (a máv oldalán nagyon szimpatikus a szolgáltatás, hogy megmondja mennyi késésre számíthatunk és teljesen update ráadásul. persze jobb lenne, ha nem lenne mit nézni...)

és itt jött a fordulat, ugyanis jött a vonat, de éppen a nyugati felől. meg is fordult a fejemben, hogy jó, hogy ez itt van, de mi történik, ha az is jön, amit bemondtak. lelki szemeim előtt leperegtek a megoldások. volt fantáziadús, miszerint filesen oldalukra billenő vonatok haladnak át a keskeny hídon, meg olyan is, mely szerint drámai zenei aláfestéssel éppen eléri a váltót az egyik és centikkel ússzuk meg a katasztrófát, hogy aztán a mozdonyvezetőt (aki persz sármos, kigyúrt és amerikai) hősként ünnepeljük. esetleges drámai verziók szikrázó, csörömpölő dramaturgiája is megvolt, amelyben a nagy ütközés természetesen a duna felett volt, mert akkor még látványosan a vízbe is lehet zuhanni és ezzel még pörgősebb a katasztrófa.

no meg az is eszembe jutott, hogy szokás szerint a máv baltázott el valamit és mondtak be valami éktelen baromságot. természetesen így is történt. semmilyen katasztrófa nem történt. legfeljebb a meccs színvonala hagyott némi kívánni valót maga után.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr52441115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása