ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

privát pálinkafesztivál

2009.01.13. 11:36 csavarhuzo77

sűrűbben kellene posztot írnom, de valahogy mindig van más, amivel eltölthetem az időmet. csak tudnám, mi az. na mindegy. szóval válság meg gázvita ide vagy oda. mi a hétvégén is jól szórakoztunk. elmentünk csili egyik csapattársnőjéhez pálinkázni. a tervek szerint később tovább mentünk volna bulizni is, de ebből már nem lett semmi. jelzem a buli ivararánya a következő volt. 4 fő lány, 3 fő (üveg) pálinka, 1 fő én, és egy csomó sör. kimondottan jól éreztem magam... ezen kívül valymi kevés említésre méltó dolog jut eszembe. persze lenne mit csinálni. a szobám várja a nagy átalakítást, de sehogy sem akaródzik nekifogni. minden nap két-három tárgyat megmozgatok, hogy a lelkiismeretem rendben legyen, de így sosem jutok a végére. na de talán majd visszaolvasva ezeket a sorokat, megjön az ihlet. vagy nem, de ez biztos.

és van  az osztálytalálkozó biznisz. mivel egy ponton (15 ember) a dolog megrekedt, most egyesével írok e-mailt azoknak, akik a levlistára valami érthetetlen okból nem iratkoztak fel. amúgy azt hiszem, hogy olyasmi lehet a háttérben, hogy vagy a levelező programjuk tekinti levélszemétnek a gugligrup levelet, vagy ők maguk dobták ki olvasatlanul. esetleg konstatálták, hogy ok levlista, meg osztálytalálkozó és majd most jön a sültgalamb. azután megpróbálom felkutatni a maradék néhány osztálytársunk elérhatőségét is.

és akkor íme a nem egészen normális osztályunkról egy sztori, hogy tilla, (aki lehet, hogy könyvet ír???) ne reklamálhasson. szóval volt nekünk egy osztálytársunk a vikike. (hím!) szóval neki valahogy a játékkatonás dolgok picit elferdítették az a szellemi fejlődésének normális menetét. valahogy úgy lehetett ez, hogy kiskorában a kádban játszott a katonáival, mikor beleesett a hajszárító és valami militáns mutáción esett át.

szóval ez a mi vikink rendszerint hadban állt mindenkivel. ez a mindenki az osztály többi tagja, más osztályok tagjai és a tanárok, valamint egyéb látható és láthatatlan ellenségek voltak. történt egyszer, hogy szakrajz órára készülődtünk. vagyis a terem előtt hevertek szanaszét a cuccaink. mikor is a tanár jelezte, hogy mindenki húzzon a rákba, mert itt most nekünk nem lesz óra. helyette egy másik osztálynak lesz valami lemaradás okán. ott várakoztunk még egy kicsit, hogy a többiek is megtudják a hírt, mikor megjött a mi vikink. felkapott egy rajzhengert, hogy bemenjen órára. mi meg merő véletlenségből nem jeleztük, hogy ezt nem nagyon kellene. nos a kolléga belépője a követező képpen nézett ki. vállára vetette a rakétavetőt rajzhengert, berúgta az ajtót és agyonlőtte a láthatatlan ellenséget. a meglepetés az volt, hogy az ellen nagyon is látható volt. és a válaszcsapás sem maradt el. a tanár finoman jelezte, hogy a hadászati tevékenység megtorlása következő órán lezajlik. mi meg jót röhögtünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr97874517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása