ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

hát most erre mit mondjak...?!

2008.12.01. 13:18 csavarhuzo77

valaki jól megátkozott. múlt péntek óta fáj a hátam. egy ideg csípődött be, vagy mi. nem vészes igazából, csak a fejemet és a bal karomat nem tudom mozgatni, nem tudok aludni és nehezemre esik az ülés és az állás. ha nem lógnék állandóan a munkaidőmben, még azt is lehet, hogy akadályozna a munkában. mint borg kapus természetesen ebből keveset mutatok a külvilágnak, mert a gyengeség nem megengedhető ebben a pozícióban. az ellen kifigyelné és erre próbálna összpontosítani, hahh!

ily' módon a pénteki gigászi próba már nem ment zökkenőmentesen. meg amúgy sem, mert 84 emberrel próbálni egyszerre az nem nevezhető idillinek. pláne, hogy nem 84 elszánt mindenre képes a sikerért ügynök, hanem 84 ki, ha én nem nebuló vesz észt a megmérettetésen. hejlandók ők táncolni a szalagavatón, sőt! nagyon is szeretnének, még tán próbára is eljönnek, ha éppen nem akad jobb dolguk, de azért az elég nagy bunkóság, hogy azt várom, hogy figyeljenek oda és legalább egy agysejtet állítsanak hadba a siker érdekében. persze nincs is ezzel gond, javasoltam, hogy jövőre a próbák egyenes kieséses rendszerűek legyenek. aki nem felel meg a primitív elvárásoknak (pl, mikor szólok, hogy ugyan pici figyelmet szenteljen már rám, mert éppen aról beszélek, melyik is az a titkos testrész, a jobb láb, amivel haladni kellene, csak épp nem megy, akkor legalább ne azt válaszolja, hogy jómingyá!), azt a szakértő zsűri (lásd még: én) kiszavazza. csomagol oszt húzhat haza. persze, hogy ne legyen utólag előre okos, a szalagavatón lenne a tánc előtt egy bevezető:

szerencsés egybegyültek, akik itt lehetnek!

önöket érte a megtiszteltetés, hogy iskolánk szalagavató partijára méregdrágán jegyet vásárolhattak. igazán örülünk, hogy szép számban eljöttek, pedig okulva a tavalyiakból tudhatnák, hogy húsz százalékkal több jegyet adunk el, mint ahányan beférnak ide. sebaj, ha még bírják következik a keringő. kérem a szülőket, hogy a vakukkal csak indokolt esetben ijesztgessék a nebulókat. éppen ezért fel is olvasnánk azon végzősök névsorát, akik az előzetesen tervezettel ellentétben mégsem vesznek részt a mutatványban. részben iskolánk, részben előző iskoláik, részben társadalmi problémák, de legfőképp az önök sikertelen nevelőmunkájának következtében:

kis pistike 24 éves, 12/z (jövőre ismét 12/z)
tóth brünhilda 18 éves, 12/dzs (jövőre veszélyeztetett anyák otthona és esti iskolája)
...

szóval így valahogy. de ne térjek el a tárgytól, fáj a hátam piszkosul. pénteken csilim ugyan készített gyógyító vecsernyét, de abból majdnem nem ettem, mivel zavar volt az erőben. szerencsére azóta sokat javult a helyzet. kevés alvás után fájós háttal és nyűgösen ébredtem szombaton. éppen ezért el is mentem focizni. a terápia, nyilván a szégyenteljes vereség miatt nem használt, ellenkezőleg, egyre jobban fájt a hátam. (jelentem itten inkognitóban a pálya kaputól távol eső pontján keresgélem a gömbölyű dolgokat.) és hogy ne maradjon annyiban a dolog, délután még egy kiadós röpjátékvezetés is jutott. ellenőrrel, hideggel, mindentől távoli pályával.

de legalább rövid meccs volt és a játékvezető-ellenőr is agyon dícsért. mi mást tehetett volna... leginkább az tetszett, mikor mosolyogva közölte, hogy a leginkább az tetszett, mikor "eltáncoltam", hogy bent volt a labda. no de mit tehetnék, a véremben van...

a meccset vacsi követte budakeszi egy hangulatos pizzáriájában. atomállat csilis hátszínnel. ehh! aztán haza. vasárnap pedig a soha véget nem érő pakolás, hogy egyszer a szoba olyan legyen, amilyet szeretnénk. na ez igazán jót tett a hátamnak. nem is aludtam ki magam. haza akarok menni!

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr32797756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csili · http://csili.blog.hu/ 2008.12.01. 17:41:37

hát most erre mit mondjak???? hiszti kriszti.... :b :))

Tilla 2008.12.03. 16:31:51

Egyetértek. Eddig mindig dicsekedett, hogy milyen keveset alszik, milyen jól bírja és blabla. Na most, hogy van egy segítő erő, ami ébren tartja, még kávét sem kell innia, hogy egészségét és foga fehérségét megóvhassa, na most bezzeg hisztizik. Szegény Csili, meddig bírod ezt?

csili · http://csili.blog.hu/ 2008.12.04. 13:14:53

Ne aggódj Tilla, az én erőm sokkal hatalmasabb annál hogy egy ilyen hiszti kriszti borg kifogjon rajtam.
süti beállítások módosítása