ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

hull a pelyhes...

2008.11.24. 18:43 csavarhuzo77

minden havak megszállottai most örülhetnek! itt a latyak alapanyaga! alapvetően amúgy nincs ezzel gond. szeretem én is a havat. csak a közlekedés megbénul nálunk a harmadik hópehely után. meg aztán a latyak és az ész nélküli sózás tesz tönkre mindent. viszont, ha már esik, akkor essen rendesen. igaz, szombaton, mikor csilim féle úszóversenyre mentünk, akkor nem volt éppen leányálom. pénteken itthonról még őszi szerkóban indultam el, úgyhogy nem kicsit voltam bajban, mikor neki kellett vágni a jeges-havas sztyeppének. na azért nem volt megoldhatatlan a feladat. az úszóverseny kritikán aluli volt több tekintetben is, de ez elég összetett probléma és nem is az enyém, ezért nem fecsérlek rá több bitet.

csavarhuzo: első hóellenben utána a vacsi, na az hibátlan volt. elvonultunk mgeünnepezni az évfordulót végre rendesen. már-már törzshelyünknek tekinthető trattoria lett a végállomás, ahol aztán adtnuk a kulináris élvezeteknek. én például vörös lazacot ettem fokhagymás friss parajjal. nem részletezném...

vasárnap aztán jött a feketeleves. nekiestünk végre a szobaátalakitási projekt izmosabb részének. több mázsányi felesleges holmi lett a kukásautó tömörítő hidraulikájának martaléka. és még mindig nem végeztünk. ráadásul a festés, bútorrendezés, stb még csak említés szintjén került szóba, úgyhogy lesz még pár derékfájós hétvégénk. amúgy abszolút igazságtalan, hogy az ember pikk-pakk szét tud pakolni és hatalmas káoszt tud teremteni, majd hasonló sebességgel tudja megálmodni a gyönyörű új és rendezett vackot, de a kivitelezés anyagilag és fizikailag is felemészti a szerencsétlen pára - jelen esetben szerény személyem/személyünk - tartalékait.

ráadásul a munka-szalagavatók-tánc-röplabda-egyéb sokszögben örlődve próbálunk minderre időt és energiát keríteni. tegnap este az x-men második epizódja alatt eszembe is jutott, hogy xavier profot fel kellene tárcsáznom, hogy itt is eljött az ideje, hogy megálítsa az időt, míg elkészül a szoba. lehetőleg a többi különleges képességű pajtás hathatós segítségével. de aztán rájöttem, hogy nincs szebb a jól végzett munka kellemes fáradtságánál ez csak egy film.

apropó tánc. ma gyakorlatilag befejeztük a koreográfiát a legzűrösebbnek induló suliban. ez engem is meglepett. persze nem állítom, hogy már nem is kell menni többet próbálni a magyar gyusziba, de meglepő gyorsan és hatékonyan sikerült haladnunk, így ma már meghallgathattuk a zene utolsó traktusait is. nagyon nagy szó ez, figyelembe véve, hogy 4 hete még az sem volt biztos, hogy lesz tánc, legkevésbé az, hogy mi és hányan táncolják. ez utóbbi téren mondjuk még ma is történt változás, de most már nem lesz nagy baj.

most megyek és tolok némi kalóriát az arcomba.

ui.:ma azt mondta az üzemorvos, hogy egészséges vagyok, mint a makk, és ugye sportolok valamit, mert az adatok ezt mutatják. szóval fess és erős vagyok, senki ne reménykedjen, hogy megörökölheti a csavarhuzo.blog.hu domaint! csókolom!

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr19786396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tilla 2008.11.25. 15:48:36

Jól fizetnek a csapatok a bíróknak...
Trattoria étterem, lakásfelújítás, préselős kukásautó bérlés és még speciális képességű emberek felbérlésén is gondolkodnál...
Nem semmi

csili · http://csili.blog.hu/ 2008.11.25. 16:33:34

Mi az hogy az X-men "csak egy film"????? Grrrr.... vigyázz magadra csavi gyerek!!!

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2008.11.25. 17:39:58

tilla: főleg, ha hagyod magad megvesztegetni...
csili: jujj, megrémültem!

Tilla 2008.11.25. 22:49:10

Miért szerinted én mire gondoltam ;)

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.12.01. 10:12:40

Ha megörökölni nem is, annál inkább gratulálni, azt tudok, a blogodhoz!
Remek a stílusod, ragyogó a humorod....Szóval úgy anblokk klassz az egész!
Hozzád is jövök még, úgy látom, érdemes!!
:)))
süti beállítások módosítása