ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

meccsnézős online poszt

2008.06.18. 20:48 csavarhuzo77

22:28

nos a híres északi hidegvér elfogyott a svédekből. ki is esnek annak rendje és módja szerint. a görögök talán kihúzzák iksszel, de nem lesz egyszerű. minden további fejlemény a holnapi nap termése lesz itt, mert most lepihenek végleg. kitartok talán a meccs végéig. jóéjszakát.

22:11

a ment & bezár gomb megnyomásakor történik valami. például irdatlan nagy gólt lőnek a spanyolok. a svédek viszont elég gyatrák. bár volt ismét egy akciójuk, de nem győztek meg arról, hogy továbbmennének.

larsson ügyesen összeütközött az orosz kapussal, aki perse simán felkelt, de henriket elviszi majd a kgb.

21:53

úgy néz ki, hazamennek a vikingek. a nay testvér berámolta a másodikat. szép gól volt. viszont én nem mentem még ki enni-inni. ez elég nagy tragédia. talán kibírom a végéig. közben párhuzamosan két msn-besélgetést is folytatok, mert az így együtt jó

21:40

most van a kedvenc részem, mikor elemeznek a stúdióban. ezen szoktam annyira elálmosodni, hogy a második félidőbe belealszom. szomjas is vagyok. ezt orvosolni fogom másodperceken belül. lehet, hogy ennem is kellene valamit? mondjuk abból nem lehet nagy baj. na jó, ha lesz valami fogamra való, akkor eszem is.

21:15

eltelt már több, mint fél óra, de semmi izgalom. erre az oroszok lőnek egy kapufát. már előre utálom azt a rengeteg nestea-t, amit holnap meg kell mozgatnom. arghh.

na most a görögök is bevertek egyet.

21:07

az oroszok lőtték az elsőt a négyből. de a spanyolok is majdnem beverrtek egyet ugyanakkor. de nem. holnap még meg kell borotválkoznom. meg egy csomó cuccot összepakolni, de nem vagyok elég friss, hogy átgondoljam. majd reggel.

20:52

tutira a cipőgyártók intézték az egész eb-t, mert a mútkor is ez ment percekig, hogy cserélgettek, most meg a spanyoloknál bohóckodik valaki a lábbelijével. ja, holnaptól jó idő van. vége ennek a rengeteg esőnek és meleg napos idő lesz. már csak azért is, mert megyek ceglédre strandröpire. mondjuk szinte mindegy, hogy szakadó esőben ások, vagy 40 fokban. de azért az nagyon lehabgoló lenne, ha esne. meg amúgy is esett már eleget.

20:44

 

"szövettségbe forrt, szabad köztársaságok..."

zúgna az innsbucki stadionban, ha ez lenne még a szöveg, de rendszereknek váltása és nagy covjet cocialista cövettségi köztársaság felbomlása hallatán a szöveget idővel megváltoztatták. nem baj, azért mi itt még hárman zengtük-zúgtuk. mert hisz felnőtt férfi lévén két plüsskollégával, birkány és majomurakkal tekintjük a meccseket.

jó zlatan már arcon is rúgott ehy elvsporttársat. de a szibériai medve felket. nem lehet megállítani. izgis meccs lesz ez.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr9527916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása