ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

igyunk, mert foci van a tvben 3.

2008.06.11. 12:53 csavarhuzo77

mivel nem az első napon kezdtem az italajánlós posztokat, ma még új dolgokról is eshet szó. de előbb a tegnapi termést nézzük. ahogyan lédereri szinten dolgozó sportriporterek szokták volt emlegetni, jó nap volt tegnap, mert sok gól esett. mondjuk ez baromság, mert láttam már nagyon rossz 6-0-s meccset és izgalmas gólnélkülit is. de a tény, az tény, tegnap hét gól született. leginkább a spanyol matadorfiúk remekeltek, onnan is kanál villa. de azért nem mondanám, hogy ezzel most hűdeügyesek lennének. valamiért nem éreztem, hogy ibéria büszke fiai bárkit megesznek. inkább olyan jól jött ki a lépés szaga volt a mecsnek. ettől függetlenül tény, tegnap rengeteg sangriát fogyasztottam. este meg a címvédőnek feküdte meg a gyomrát a svédkeserű. mondjuk nem is vártam mást. még mindig az a csoda, hogy legutóbb nyertek a görögök. labdarúgást tegnap sem játszottak, így a szintén nem túl acélos svédek (svédacél, érted?!) simán átléptek felettük.

no de ma! délután a cseh-potugál derbiről maradok le, valószínüleg. pedig a portugálok továbbjuthatnak ma. és szerintem tovább is fognak. ennek örömére jó kis portóit, akarom mondani portugiesert lehet kortyolgatni. ez mondjuk nagy kedvencem, úgyhogy mérkőzés nélkül is vállalom. ha mégis tévednék, akkor a beherovkás üveg nyakát kell megragadni, ami szintén nem tragédia, pláne, ha egy üveg budovicei sört is lehet rá gurítani.

estére svájci-török barátságos derbi rendeltetett. jó esetben nem lesz több két három késelésnél és csak fél tucat vendégmunkást toloncolnak ki az alpokból. ha a házigazdák meglepnék a félholdasokat, és a tegnap már ajánlott abszint erős lenne, akkor bernina-bittert igyunk. ez valami svájci keserű aperitif, de jómagam még sosem ittam. ha azonban a kisebb odds nyerne, vagyis a török hordák akarata érvényesül, akkor rakival koccinthatuk a gólok és a 150 éves barátság emlékére. de mivel ez mégiscsak pálinka és abból is ánizs, ezért küldhetünk rá egy efest, ami egy török sör.

mivel a görögök egészségére nem nagyon kellett innunk, megmaradt metaxánkat és ouzónkat ma vasszarasz spori hülyeségeinél szürcsölhetjük. félek, ma nagyobb szükségünk lesz rá. remélem viszont, hogy a nehezen leírható zlaty bazant (e.:arany fácán) típusú szlovák söreink legfeljebb a hármas sípszó tiszteletére fogynak. mert az esti összecsapás játékvezetője az általam nagyon kedvelt lubos michel. sajnos, ha a bl öntő béli formáját sikerült átmentenie, akkor bizony fácánmérgezésünk lesz, de legalább láthatunk végre piros kártyát villani. erre amúgy is tippelni mernék. már nagyon ideje lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr65514575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása