ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

na most pedig az van, hogy...

2011.01.10. 22:26 csavarhuzo77

na hol is kezdjem. essünk túl a nehezén, a barátnőm az imént közölte, hogy elzárkózik az ötlettől, hogy halle berryt valaha is bevegyük harmadiknak. ehh. a bosszantóbb probléma, hogy a remek windows hetesem fura problémát mutat. történt, hogy a remek önállóan váltó asztalhátterek egyszercsak nem váltottak maguktól tovább. ettől még ugyanolyan ízű lenne a fagyi, de mikor felfedeztem, megpróbáltam kicserélni valami másra. a baj ekkor tetőzött, mert egyáltalán nem lehetett.

mivel ez már több, mint bosszantó volt, visszaállítottam a rendszert és láss csodát, működött. nem egészen egy hétig. így viszont a probléma roppant bosszantó. a nagyobb baj, hogy fogalmam sincs mit csináljak, mert még csak hasonló problémával sem találkoztam a neten.

szóval mindenki segítsége jól jönne, aki találkozott hasonló jelenséggel. a legvégső problémám a megfázásom. sosem jön jókor, de mindig akkor sikerül összeszednem, amikor legkevésbé alkalmas. most például (közelgő születésnapom mellett) a legnagyobb probléma, hogy pénteken szalagavató. volt ezzel persze más probléma is, mert a múlt hétnek még úgy futottunk neki, hogy a két tánc közül egyik sem mutat valami fényesen. sokak számára meglepően (már-már idegesítően) nyugodtan viseltem mindezt, pedig a sikertelenséget igen könnyen varrhatták volna a nyakamba.

nos jelentem a helyzet az, hogy az utolsó (nem fő)próbán mindkettő tánc végére értünk. jöhet tehát a közönség. persze, szeretnék még csiszolni a két táncon és az a cirka 40-50 perc tánconként pont elég is lehet.

viszont azt nem lehet szó nélkül hagyni, hogy a mai végzősök sokkal nehezebben jutnak el A-ból B-be. statisztikailag remek felmérést adhat, hogy sok-sok éve ugyanabban a suliban (UMSZKI) tanítgatok táncot, táncokat. ráadásul exosztályfőnököm osztályai mindig az enyémek, mint ahogyan a keringő is már hosszú évek óta. vagyis a mérés működik. kevesebb figyelem, kevesebb tehetség, kevesebb türelem és kevesebb kedv. jó lenne, ha megfordulna a tendencia, mert félek, ez nem csak a táncra vonatkozik.

ps.:halle berry most fehérneműben pisztolyt fog az operatőrre, illetve hugh jackmanre

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr922575428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása