ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

matiné

2007.10.03. 20:39 csavarhuzo77

na tessék!

 bár nem találkoztunk, de azért egy szappanoperát bármikor összedobhatunk erről, hogy tillának ne kelljen következtetni! :D olyan vázlatosan ilyesmi forgatókönyvre gondoltam. folytatás valamikor, a reklámperceket pedig már megkezdtük értékesíteni! (előre szólok, hatalmas fordulat jön ezután...!)

 pidi érkezett elsőként a helyszínre, kényelmesen sétált a megállóbúl a megbeszélt helyre. körbetekintett, hátha meglátja csavit. pontosan nem tudta kit kell keresni. apró képen látta csak eddig, de tudta, felismerik egymást. csavi a villamoson ülve az órájára pillantott. még nyolc perce van és kb ugyanennyi az út. éppen időben fog érkezni, ha szerencséje van. szurkolt, hogy szerencséje legyen.

 átlagos délutáni forgalom, napsütés, 18°C.

 a fülében lágyan éneklő lány hangja elnyomta némileg a forgalom zaját, szerette ezt a számot, és ez feldobta. két perc, egy megálló. közben hangos dobpergéssel indult az újabb track az mp3 lejátszóban. lába ösztönösen mozogni kezdett a zene ütemére. 
 telefonján megnézi a pontos időt és a közeledő villamos felé pillant. a jármű takarásában nem fogja látni a leszállókat, de megpróbálja kiszúrni az ablakokon keresztül. kiszúrja a lányt a sárga gépkígyó ablakából. még soha nem látta, de felismeri. biztos benne, hogy nem téved. 
 a lépcsőn felfelé haladókat figyeli és meglátja, szinte biztos benne, hogy ő az. a pasi is vigyorogva figyeli, ami megerősíti hitében. idétlen vigyorral figyeli a lányt, miközben szlalomozik felfelé a lépcsőn.

 nap lemenő félben, folyamatosan mögöttük, hogy jól látható legyen. vörösessárgán izzik.

 nem lép előre, csak várja a történéseket. kis távolságot tartva megáll és vár.

 a háttérben már csak szép, színes új autók mennek el, mindegyiken megcsillan a lemenő nap. kissé erős a fény. további emberek nem látszanak.

 percekig nem szól csak próbálja felmérni, miért vigyorog ilyen idétlenül a pasi.

 hosszú perceken át gondolkodik, mi lenne a legkevésbé idióta mondat, közben észre sem veszi, hogy bárgyú vigyor ült ki az arcára.

 halk instrumentális zene úszik be, és egy madárpár szárnyt szárnyba öltve elrepül a korlátról.

később... egy falevéllel babrálva sétál a pasi mellett. a nap lement, most a hold fényében sétálnak és próbál értelmes dolgokat megtudni a srácról. valahonnan elővesz egy rajzot és megmutatja. a hold fénye kiemeli a rajz szépségét. csodálattal nézi a rajzot, folyamatosan magyaráz, néha értelmetlen és összefüggéstelen mondatokat sző a mondanivalójába. közben fülel, nem kell e megmenteni épp a világot. aztán táncol kicsit. sziluettje kirajzolódik a hold tányérja előtt.

 iszonyatosan nagy méretű hold a háttérben. madárcsicsergés. alvó madarak, mert éjjel van.

 két és fél órája sétálnak egy irányba, egy kicsiny szigeten. már nem szól a fiúhoz, csak párás tekintettel figyeli. odahajol... kifogástalan öltözetén picit lazít, nem is érzi a hideget, magához vonja...

 nagyzenekari zene beúszik, hangosodik és jön a végefőcím. leúszik a kép oldalra, hogy közben mehessen a reklám.

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr85185079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tilla 2007.10.03. 22:12:52

Kiváncsi lennék Pidi Yazoo Renoist milyen forgatókönyvet nyújtana be...

Renoist 2007.10.03. 23:18:36

Hát én komolyan már szóhoz sem tudok jutni :D

De mi a vége? Happy end? Dráma? Horror? De ugye nem ero-tikus xD

(tudtad hoigy ez utóbbi szót a blog.hu spam-nek érzékeli? LOL)

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2007.10.04. 06:13:22

vége? hát hol van az még? egyenlőre folytatás kéne, és azt Renoist kartársnő írja, hogy Tilla kívánsága is teljesüljön. meg nekem se kelljen törni a kis buksimat!
ero-ti-kus????? kőkemény por-nó! :D

Renoist · http://puppetmaster.blogol.hu 2007.10.04. 12:28:10

Hát jó, befejezem, de majd csak estére vagy éjszakára tudom beígérni akkor vagyok elememben :)

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2007.10.04. 12:30:48

sebaj, a szappanoperák sem robognak oly gyorsan! :D

Smilodon 2007.10.04. 18:19:20

Csavi acsorgott meg egy kicsit a lenyugvo nap fenyeben, aztan kenytelen volt belatni, hogy tevedett: a lany a megalloban - ugy tunik - egy masik, feltunoen idetlenul vigyorgo pasasra vart, legalabbis vele tavozott.
De akkor hol lehet Pidi..?
süti beállítások módosítása