ez is van...

tumblr, fotókkal: csavi52.tumblr.com
fotók:indafoto.hu/csavahuzo
e-mail:csavarhuzo77[kukac]gmail[pont]com
van még:fészbúk, msn, skype, hasonló baromságok

csip-csip...

szerintetek...

címszavakban...

ajándék (8) alvás (13) balaton (9) barátnő (5) betegség (6) bicikli (12) bkv (13) bl (8) blog (29) bringa (9) budapest (5) buék (5) buli (30) bulvár (5) csili (6) dexter (5) dunaferr (5) eb (21) élet (8) én (158) énblog (5) esküvő (5) eső (7) étterem (7) fáradtság (6) fellépés (7) fénykép (7) film (11) foci (106) fotó (10) fotózás (7) főzés (5) ftc (5) hellókarácsony (14) hétfő (5) hétvége (29) hideg (7) játékvezetés (33) jégkorong (5) kaja (6) karácsony (6) képek (8) kerékpár (7) magyar (6) magyarország (5) malb (5) máv (6) mefob (5) mozi (12) munka (54) nb1 (6) (6) nyár (8) nyaralás (6) olimpia (11) ősz (5) pálinka (5) pihenés (8) röpi (13) röplabda (68) sérülés (7) sör (18) spori (5) sport (29) statisztika (8) strandröplabda (13) szabadság (5) szalagavató (23) sztrájk (6) születésnap (9) tábor (5) tánc (56) tél (9) tűzvonalban (6) tv (11) vacsora (9) vb (6) video (5) # a múlt

a nissan micra nem ötszemélyes

2007.09.16. 13:23 csavarhuzo77

ilyenkor vagy inkább hétfőn délelőtt szoktam hétvégi beszámolót rittyenteni, de most nincs sok kedvem hosszas sztorizásban kiteljesedni, úgyhogy majd csapkodok. tegnap remek céges bulin voltam a balcsin, ami elgondolkodtatott. ez már nem a harmadik ilyen buli rövid időn belül, amin részt veszek. hatalmas pénzeket költenek ezek a cégek. félreértés ne essék, nem baj, csak meglepett. inkább jó dolog ez. a tegnapi egy háromnapos hétvége volt a dolgozóknak. balatonon, danubius hotles, hotel marina. all inclusive + programok. ez kéne mindenhol! bár hozzá teszem, itt nem volt az a lelkesedés, amire én számítottam. alig-alig aktivizálták magukat a népek. éppen ezért nekem nem sok dolgom volt. két csapat röpizett, azt meg valahogy ki lehetett bírni. végén még be is szálltam, mikor már megfogyatkoztak a résztvevők. aztán persze evés-ivás. tíz után hazaértem és elrohantam bulizni. ez egyébként telejesen jellemz erre a hétvégémre (is) egyik helyről a másikra rohantam. de azért élveztem.

de mindenképp említést kell tennem a tegnapi utazásról. nissan micra. 5 fő. egyik 2 méter, egy másik 100 kg. azért el lehet képzelni mennyire volt kényelmes ez oda-vissza. ráadásul a sofőr GPS-szel navigált a balatonra. a BAH-csomóponttól. no comment. nem a GPS a történelem legnagyobb találmánya. vagy még nem. mert mondjuk bp-balaton nem hiszem, hogy GPS használatot igényel. bent a városban (bföldvár) eltévedt a berendezés.

de tényleg, mik a a legnagyobb találmányok, gondolkodott ezen már valaki? így, hogy blogolok illik asszem ideírnom a számítógépet, vagy az internetet. de ezek elég összetett dolgok. a paír mindenképpen. és az mp3-lejátszó. a szabad zenehallgatás lehetősége. a bicikli, az mindenképpen. az olyan evidenciákat, mint villanykörte, nem írom ide. bár illene. sör! ki ne hagyjam! :D a mozi. nem a fiilm, nem a tévé, a mozi. és a császármorzsa. van még egy csomó, de végtelenségig írhatnám. fényképező! ki ne hagyjam. és most tényleg nem írok többet.

pidinek. ha olvasod és érdekel. roy. picit töprengtem a problémádon. azt, hogy mi a mozgatórugója (szerintem), már megírtam kommentben, tehát nem írom le újból. nem állítom, hogy tudom a megoldást, de van egy elképzelésem, mi javíthat picit a helyzeten. azt hiszem, a teljes elzárkózás nem megy, mint írtad, mindig talál valami módot a kapcsolatfelvételre. ne gondolkodj rajta, ne törd a fejed ,mit akar, ne akard megfejteni. van. ha kapcsolatba kerülsz vele légy tárgyilagos, rövid, semmitmondó és teljes mértékben érzelemmentes. azt hiszem, bármilyen reakciót bíztatásnak vesz. ha kicsit is jófej vagy, annak nyilván nagy jelentőséget tulajdonít. ha ellenséges vagy, ha kikelsz magadból, az is egy érzelmi reakció, és ő arra is reagál. vagy jóvá akarja tenni a hibát, vagy jófejnek hiszi magát és kizárja az őt kellemetlenül érintő részeket a tudatából és csak a heves reakció élménye marad benne. márpedig az ilyen számára mindig azt fogja jelenteni, hogy van értelme annak, amit csinál. ha nem reagálsz "sehogy", akkor nincs mibe kapaszkodni. csak kommunikálj, ha muszáj. és ne közölj semmit a mondanivalóddal. leginkább az ingerszegény kapcsolat az, ami elveszi a kedvét. de ha tévedek, akkor ne verd le rajtam! akkor marad a B verzió. hello roy! játszani akarok!

A bejegyzés trackback címe:

https://csavarhuzo.blog.hu/api/trackback/id/tr88166833

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: news post 2018.06.06. 06:45:26

Szexshop látogatás - szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pidi aki Alfred is (dolgozgat) · http://puppetmaster.blogol.hu 2007.09.17. 13:50:56

"Játszani akarok" jujj ez mekkora xD Elképzeltem amint "Roy a tűveremben", "Roy a fordított medvecsapdában", "Roy a tantermi csapdában a láncokkal", *ördögi kacaj*. Komolyra fordítván a szót igazad lehet, köszönöm, megfogadom tanácsodat. Ne izgulj, ha ne válik be, nem verem le rajtad xP
:*

Pidi megint... 2007.09.17. 13:52:39

Úgy örülök annak, hogy nemtok gépelni xD Remek... Bocsi x)
süti beállítások módosítása